Főmenü megnyitása

Hogyankell.hu β

Módosítások

Mascarponét készíteni házilag

11 bájt hozzáadva, 2014. november 18., 16:09
Lépések
# '''Tedd fel főni a tejszínt!'''
# '''Melegítsd kb. 80-88 fokos hőmérsékletig!''' Ezt cukorhőmérővel ellenőrizd!
# '''Ezután emeld le a tűzről, és keverd hozzá a frissen facsart citromlevet!'''
# '''Majd tedd vissza „forrni”, ugyancsak 80-88 fokos hőmérsékletig!'''
# '''Ezután hagyd kihűlni szobahőmérsékletűre!'''
# '''Bélelj ki egy fémszűrőt textilpelenkával, és tedd egy tálra a szűrőt!'''
# '''Öntsd bele a tejszínt!'''
# '''Öntsd bele a tejfölt!'''
# '''Tárold hűvös helyen, legalább 12 órát, míg lecsöpög a tejsavó!'''
 
== Tippek ==
375
szerkesztés