Levendulával ízesíteni szerkesztése

Innen: Hogyankell.hu

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
35. sor: 35. sor:
 
== Figyelmeztetések ==
 
== Figyelmeztetések ==
  
* Több mint harminc levendulafajta létezik. Ezek közül van amelyiknek jóval markánsabb az aromája a többinél. Erősségét úgy tudod megállapítani, ha két ujjad végighúzod a virágán és megszagolod a kezed. Ha nagyon erős illata lett, akkor csak óvatosan bánj vele az ételekben. A keskenylevelű levendula az egyik legfinomabb virágú fajta.
+
* Több, mint harminc levendulafajta létezik. Ezek közül van amelyiknek jóval markánsabb az aromája a többinél. Erősségét úgy tudod megállapítani, ha két ujjad végighúzod a virágán és megszagolod a kezed. Ha nagyon erős illata lett, akkor csak óvatosan bánj vele az ételekben. A keskenylevelű levendula az egyik legfinomabb virágú fajta.
 
* Lehet lágy, édes ízt elérni vele, de ha nem vigyázol, akkor émelyítő eredményt is kaphatsz.
 
* Lehet lágy, édes ízt elérni vele, de ha nem vigyázol, akkor émelyítő eredményt is kaphatsz.
 
* Ha kenyértésztához friss virágot adsz, akkor könnyen belepenészedhet.
 
* Ha kenyértésztához friss virágot adsz, akkor könnyen belepenészedhet.
 +
  
 
== Kapcsolódó források, hivatkozások ==
 
== Kapcsolódó források, hivatkozások ==
44. sor: 45. sor:
 
* [http://www.tihanyilevendulapalanta.hu/Levendula_gyogyhatasa_-_felhasznalasa.html Levendula felhasználása]
 
* [http://www.tihanyilevendulapalanta.hu/Levendula_gyogyhatasa_-_felhasznalasa.html Levendula felhasználása]
 
* [http://www.antalvali.com/levendula.html Mindent a levenduláról]
 
* [http://www.antalvali.com/levendula.html Mindent a levenduláról]
 
[[Kategória:Étel-ital]]
 
 
[[Kategória:Étel-ital]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)