Lakást kiadni szerkesztése

Innen: Hogyankell.hu

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
1. sor: 1. sor:
== Hogyan kell lakást kiadni? ==
+
== Hogyan kell {{PAGENAME}}? ==
  
[[Fájl:lakas-kiadas-hogyan-kell.jpg|right]]Ha olyan lakásod, ingatlanod van, amelyben éppen nem akarsz lakni, de szeretnéd hasznosítani, hogy bevételt hozzon számodra, add ki bérlő(k)nek. Ez a cikk abban segít majd, hogy biztonságos lakáskiadást valósíthass meg, pénzügyi és jogi buktatók nélkül.
+
Ha olyan lakásod, ingatlanod van, amelyben éppen nem akarsz lakni, de szeretnéd hasznosítani, hogy bevételt hozzon számodra, add ki bérlő(k)nek. Ez a cikk abban segít majd, hogy '''biztonságos lakáskiadást valósíthass meg, pénzügyi és jogi buktatók nélkül.
 +
'''
  
 
== Lépések ==
 
== Lépések ==
33. sor: 34. sor:
 
== Kapcsolódó források, hivatkozások ==
 
== Kapcsolódó források, hivatkozások ==
  
* [http://www.drnemethlaw.hu/Lakasberleti_irodaberleti_eszkoz_berleti_szerzodes/68/58 Ügyvédi jó tanácsok lakásbérlethez]
+
* Ügyvédi jó tanácsok lakásbérlethez: [http://www.drnemethlaw.hu/Lakasberleti_irodaberleti_eszkoz_berleti_szerzodes/68/58]
  
* [http://drnemethlaw.blogspot.com/2011/10/szerzodes-hibas-felmondasa-karteritesi.html Szerződés hibás felmondása kárt okozhat]
+
* Szerződés hibás felmondása kárt okozhat: [http://drnemethlaw.blogspot.com/2011/10/szerzodes-hibas-felmondasa-karteritesi.html]
  
* [http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99300078.TV Lakásbérleti törvény]
+
* Lakásbérleti törvény: [http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99300078.TV]
 
 
[[Kategória:Ingatlan]]
 
[[Kategória:Üzlet-jog]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)
A lap eredeti címe: „https://hogyankell.hu/Lakást_kiadni