Főmenü megnyitása

Hogyankell.hu β

Kitalálni az eljegyzési gyűrű méretét

Szerkesztés Hogyan kell kitalálni az eljegyzési gyűrű méretét?

Ha eljegyzési gyűrűt vennél, fontos, hogy előbb tudd, mi a kedvesed gyűrűmérete. Íme néhány ötlet, hogyan találd ki. Eljegyzesi-gyuru-merete.jpg

Szerkesztés Lépések

  1. Vidd el egy ékszerboltba, és mondd neki, hogy szeretnél venni neki valami kisebb ajándékot. Hagyd, hogy hadd próbáljon fel néhány gyűrűt is a különböző ujjain. Jegyezd meg, hogy melyik illik leginkább a gyűrűsujjára, és tudd meg a méretét. Aztán vegyél neki valami apróságot.
  2. Kérd meg a barátnőit, hogy segítsenek. Jó ötlet, hogy legközelebb, amikor csajos estét tartanak, hozzák fel a gyűrű témáját. Javasolhatják neki, hogy próbálják fel egymás gyűrűit, és jegyezzék meg, melyik volt méretben jó neki. Majd kérdd kölcsön azt a gyűrűt a barátnőtől.
  3. Ha már most is van olyan gyűrűje, amit a gyűrűsujján hord, legközelebb, amikor nem veszi észre, szerezd meg. Rajzold körbe egy ceruzával vagy nyomd bele egy szappanba, majd vidd el azt az ékszerésznek.
  4. Ha általában nagyon mélyen alszik, mérd le egy darab spárgával az ujja méretét, és jelöld be, ahol a spárga találkozik.

Szerkesztés Amire szükséged lehet

  • spárga
  • toll, ceruza
  • papír
  • szappan

Szerkesztés Figyelmeztetések

  • Mindig a gyűrűsujjat vedd figyelembe.

Szerkesztés Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Kiscsillag