Hogyankell:Rólunk

Innen: Hogyankell.hu

A lap korábbi változatát látod, amilyen Hogyankell (vitalap | szerkesztései) 2017. június 21., 05:44-kor történt szerkesztése után volt. (Elérhetőségek)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Rólunk

A Hogyankell.hu wiki oldalt a praktikus tanácsok iránt érdeklődő aktív közösség írja, készíti. A weblapon szereplő írások szabadon bővíthetők, szerkeszthetők, a cél, hogy a Wikipédiához hasonlóan létrejöjjön egy praktikus tanácsokat tartalmazó, szabadon felhasználható enciklopédia, mely segítséget nyújt, illetve használható tanácsokkal szolgál minden élethelyzetre. Oldalunkon jelenleg 2 641 praktikus wiki tanács olvasható.

A Hogyankell.hu működése

A Hogyankell.hu egy önfenntartó hibrid vállalkozás, mely a külföldön már működő Wikihow.com modelljét honosította meg Magyarországon. Ennek három fő pillére:

  1. Üzleti vállalkozásként arra törekszünk, hogy a minimális reklámbevételekből finanszírozzuk fenntartásunkat és növekedésünket.
  2. Akárcsak a kormányzat által finanszírozott közösségi projektek esetében (pl.: játszóterek építése), a tudást díjmentesen tesszük elérhetővé.
  3. A civil kezdeményezésekhez hasonlóan arra törekszünk, hogy a közösségi tudást folyamatosan gyarapítsuk. A tartalom tulajdonosa nálunk maga a közösség, mely munkájával hozzájárul a Hogyankell.hu bővítéséhez.

Ha szeretnél részt venni a kezdeményezésben, látogass el Közösség oldalunkra, ahol megtudhatod, hogyan vehetsz részt cikkíróként, szerkesztőként a munkánkban.

Ha szeretnél bennünket személyesen megismerni és egy, a Hogyankell.hu szerkesztését ismertető mentori tanfolyamon részt venni, jelentkezz az info@hogyankell.hu címen.

Elérhetőségek

Az oldalt kiadja és üzemelteti a SAKKOM Interaktív Kft. és a Hamamoto Holding Kft.

A szerkesztőség postacíme: 1068 Budapest, Benczúr utca 47. III. emelet

Információ, tartalmi/szerkesztési kérdések, jelentkezés szerkesztőnek: info@hogyankell.hu

Facebook: www.facebook.com/Hogyankell.hu

YouTube: www.youtube.com/Hogyankellhu

RSS hírfolyam (új oldalak): www.hogyankell.hu/Speciális:Új_lapok

Adószám: 13393201-2-41

Az oldal szerzői

Bya, Hogyankell, Kiscsillag