Hogyan történik a sportfogadás online

Innen: Hogyankell.hu

Hogyan történik a sportfogadás online?

Ahogy világszerte egyre több ország legalizálja a sportfogadást, elkerülhetetlenül egyre több sportfogadó iroda jelenik meg. Mi van akkor, ha nem lakunk elég közel ahhoz, hogy odautazzunk és megtegyük a fogadásainkat? Mi van akkor, ha elég közel lakunk hozzá, de nem érünk oda időben, hogy fogadást kössünk egy közelgő meccsre? Erre megoldást nyújt a sportfogadás online.

A jó hír az, hogy rengeteg mobilalkalmazás létezik, amelyekkel kényelmesen, otthonról fogadhatunk. Minden fogadást másodpercek alatt meg lehet kötni a nap bármely szakában.

Íme egy lépésről-lépésre történő útmutató arról, hogyan kössünk fogadást mobil sportfogadási fiókjainkról.


1. Találjuk meg a megfelelő oldalt!

Honnan tudjuk, hogy melyik sportfogadási oldalt válasszuk? Mielőtt rávetnénk magunkat az elsőre, amire rábukkanunk, vessünk egy gyors pillantást az egyes weboldalakra. Elég gyorsan ráérezhetünk, hogy mely oldalakon könnyebb navigálni, mint másokon. Kezdő sportfogadók számára mindig hasznos, ha olyan oldalakat használnak, amelyek elmagyarázzák az egyes fogadások szabályait.

Ne féljünk megkérdezni mások véleményét, akiknek már van tapasztalatuk a sportfogadásban. Néhányan olyan dolgokat mondhatnak, mint például, hogy bizonyos oldalakon nehézkes a regisztráció, vagy hogy a kifizetési módszereik kényelmetlenek. Minél több információt gyűjtünk előre, annál jobb lesz a sportfogadási tapasztalatunk is.


2. Hozzuk létre a fiókunkat!

Ha már rátaláltunk egy olyan oldalra, amelyik elnyerte a tetszésünket és a bizalmunkat, ideje letölteni az alkalmazásukat, és létrehozni egy fiókot. Az első fogadóknak javasolt, hogy kezdőként olyan fogadásokat térképezzenek fel, amelyek tetszenek, anélkül, hogy saját pénzt kockáztatnának. Szinte minden sportfogadó hozzáférést biztosít az esélyeinkhez anélkül, hogy fiókot kellene létrehoznunk. Amint megtapasztaljuk, hogyan működnek a pénzvonalak és a végösszegek, és készen állunk arra, hogy pénzt kockáztassunk, akkor az alkalmazással létrehozhatjuk a tényleges számlánkat.

A fiókok létrehozásának lépései webhelyenként eltérőek lehetnek. A legtöbb online sportfogadáshoz a következőkre van szükség: Név, cím, jelszó, mobiltelefonszám, e-mail cím (általában ez lesz a felhasználónév) és születési dátum. Miután minden demográfiai adatot megadtunk, elkészül a fiókunk.


3. Befizetés

Befizetéskor több lehetőség közül válogathatunk: Visa, Mastercard, Revolut, PaysafeCard, Skrill, Rapid Transfer, Netteller, Jeton, MiFinity és MuchBetter. Ez persze csak egy része a fizetési lehetőségek közül. Ezen felül még rengeteg másik módszert is elfogadnak az oldalak. Minderről az adott oldalon tudunk tájékozódni.

A számla első létrehozásakor sok sportfogadó nagyvonalú promóciókat kínál "kockázatmentes fogadások" vagy az első befizetés egy százalékának megfelelő bónuszok formájában. Bölcs dolog, ha a sportfogadás online során minden felajánlott promóciót kihasználunk. Ha egy sportfogadó ingyen pénzt osztogat, nyugodtan éljünk a lehetőséggel!


4. Ismerkedjünk meg a fogadási szabályokkal

Ha nem ismerkedtünk még meg a különböző fogadási típusok szabályaival, mielőtt létrehoztuk volna a fiókunkat, akkor most itt az ideje, hogy ezt megtegyük. Soha ne feltételezzük, hogy ismerjük egy adott fogadás szabályait, mielőtt fogadást kötnénk. Sportonként eltérőek a szabályok. A foci és a lóverseny fogadás szabályai eltérnek. Mindig jobb, ha kétszer is ellenőrizzük az irányelveket, ahelyett, hogy váratlanul érne minket valami, mikor már a pénzünk veszélyben van.


5. Állítsunk fel egy költségvetést

Az egyik legnagyobb hiba, amit a kezdő sportfogadók elkövetnek, hogy nem állítanak fel költségvetést, és nem tartják be azt. A szerencsejáték bármely formájának legfontosabb szabálya ez: Ne kockáztass olyat, amit nem engedhetsz meg magadnak, hogy elveszíts.

Általában bölcs dolog minden egyes fogadásnál többé-kevésbé azonos tétösszeghez ragaszkodni. A másik ok, amiért a fogadók bajba keverednek, az az, hogy azonosítanak egy "kihagyhatatlan" fogadást. Így valószínű, hogy a szokásos fogadásaikhoz képest túlzottan nagy összeget tesznek fel egy ilyen vonalra. Ha ez a fogadás nem válik be, kellemetlen helyzetbe kerülnek.


6. Tegyük meg a tétünket

Miután végiggondoltuk és megállapítottuk, hogy mi tetszik a legjobban, itt az ideje, hogy megtegyük a sportfogadás online tétet. Amikor rákattintunk a kívánt vonalra, egy másik képernyőre kerülünk, amely megkérdezi, hogy a tétet egyenes fogadásként, vagy egy parlay vagy teaser részeként szeretnénk-e megtenni. Ha ez az egyetlen fogadás, amit meg szeretnénk tenni, akkor válasszuk az "egyenes fogadás" lehetőséget, és adjuk meg a kockáztatni kívánt összeget.

Miután megadtuk az összeget, értesítést kapunk arról, hogy egy nyertes fogadás esetén mennyi lenne a kifizetés. Ha elégedettek vagyunk, nyomjuk meg az "OK" vagy a "fogadás megerősítése" gombot, a többit pedig bízzuk a szerencsejáték istenekre. Sok szerencsét!

Az oldal szerzői

Hogyankell