Gesztenyés-pudingos tortát készíteni szerkesztése
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
14. sor: | 14. sor: | ||
== Tippek == | == Tippek == | ||
− | *Tálaláskor | + | *Tálaláskor tetejét kakaóporral szórjuk meg. |
== Amire szükséged lehet == | == Amire szükséged lehet == | ||
− | *2 cs. gesztenyemassza | + | **2 cs. gesztenyemassza |
− | *18 dkg kakaós omlós keksz | + | **18 dkg kakaós omlós keksz |
− | *8 dkg margarin | + | **8 dkg margarin |
− | *2 kk. konyakmeggy aroma | + | **2 kk. konyakmeggy aroma |
− | *kb. 12-14 darab babapiskóta | + | **kb. 12-14 darab babapiskóta |
− | *kb. 2 dl langyos kakaó | + | **kb. 2 dl langyos kakaó |
*''A krémhez:'' | *''A krémhez:'' | ||
**2 cs. vaníliás pudingpor | **2 cs. vaníliás pudingpor | ||
29. sor: | 29. sor: | ||
**8 dl tej | **8 dl tej | ||
**5 dkg margarin | **5 dkg margarin | ||
− | + | ''*A tetejére:'' | |
**2 dl főzőtejszín | **2 dl főzőtejszín | ||
**1 ek. porcukor | **1 ek. porcukor | ||
40. sor: | 40. sor: | ||
== Kapcsolódó források, hivatkozások == | == Kapcsolódó források, hivatkozások == | ||
− | + | Csurkovits Sándor pályázata a Hogyankell.hu karácsonyi receptversenyére | |
− | |||
− |