Főmenü megnyitása

Hogyankell.hu β

Gesztenyés-pudingos tortát készíteni szerkesztése

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
14. sor: 14. sor:
 
== Tippek ==
 
== Tippek ==
  
*Tálaláskor a tetejét kakaóporral szórjuk meg.
+
*Tálaláskor tetejét kakaóporral szórjuk meg.
  
 
== Amire szükséged lehet ==
 
== Amire szükséged lehet ==
  
*2 cs. gesztenyemassza
+
**2 cs. gesztenyemassza
*18 dkg kakaós omlós keksz  
+
**18 dkg kakaós omlós keksz  
*8 dkg margarin
+
**8 dkg margarin
*2 kk. konyakmeggy aroma
+
**2 kk. konyakmeggy aroma
*kb. 12-14 darab babapiskóta
+
**kb. 12-14 darab babapiskóta
*kb. 2 dl langyos kakaó
+
**kb. 2 dl langyos kakaó
 
*''A krémhez:''
 
*''A krémhez:''
 
**2 cs. vaníliás pudingpor
 
**2 cs. vaníliás pudingpor
29. sor: 29. sor:
 
**8 dl tej
 
**8 dl tej
 
**5 dkg margarin
 
**5 dkg margarin
*''A tetejére:''
+
''*A tetejére:''
 
**2 dl főzőtejszín
 
**2 dl főzőtejszín
 
**1 ek. porcukor
 
**1 ek. porcukor
40. sor: 40. sor:
 
== Kapcsolódó források, hivatkozások ==
 
== Kapcsolódó források, hivatkozások ==
  
'''Csurkovits Sándor pályázata a Hogyankell.hu karácsonyi receptversenyére
+
Csurkovits Sándor pályázata a Hogyankell.hu karácsonyi receptversenyére
'''
 
[[Kategória:Étel-ital]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)