Figyelemfelkeltő Elittárs adatlapot készíteni

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Hogyan kell figyelemfelkeltő Elittárs adatlapot készíteni?

Elittars-web-sergey-zolkin-192937.jpg

Eljutott oda, hogy regisztrált az Elittárs oldalán, majd megtekintette Partnerjelöltjei adatlapjait. De mit tegyen, hogy az Ön adatlapja is olyan megnyerő legyen, mint másoké? Mindössze annyit szükséges tudnia, hogy hogyan kell egy figyelmet felkeltő adatlapot összeállítani!

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassa ki az online társkeresésből, színvonalas adatlapra van szüksége. Ragadja meg a laptopját vagy a telefonját, helyezze magát kényelembe, és szánjon némi időt arra, hogy tetszetős adatlapot állítson össze.


[szerkesztés] Lépések

  1. Mosolyt kérünk: A profilképek döntő szerepet játszanak az online társkeresésben, hiszen mások meg akarnak ismerni az online felületen. Szeretnék tudni, hogy milyen ember vagy, de ha úgy döntesz, hogy nem vállalod fel az arcodat, akkor lényegében távol tartod magadat a potenciális partnerektől. Ne feledd, hogy ez nem azt jelenti, hogy az emberek felszínesek. Az emberei természet velejárója, hogy valódinak és igazinak tűnő személyekkel szeretnénk ismerkedni. Tehát ne riadj vissza, amikor fel kell töltened magadról egy fényképet.
  2. Minden a hozzáálláson múlik: Olyankor készítsd el a társkereső adatlapodat, amikor jó hangulatod van. A jó adatlap optimista és teljesen kitöltött, nincsenek üresen hagyott helyek vagy egyszavas válaszok. Várj, amíg tényleg lesz annyi időd, hogy csak az online társkereső adatlapoddal foglalkozz. Azzal teheted érdekessé és emlékezetessé az adatlapodat, ha megmutatod, hogy milyen dolgok lelkesítenek és érdekelnek.
  3. Add önmagad: A jó társkereső adatlap titka az, hogy hiteles képet fess magadról. Hiszen az online társkeresés lényege végül is az, hogy olyasvalakit találj, akivel valóban összeilletek. Gondold át, hogy mik azok a dolgok, amelyek egyedivé tesznek, és ezeket a társkereső adatlapodon is add meg. Csábítónak tűnhet, hogy becsempéssz néhány ártatlan hazugságot az adatlapodra, de ne tedd! Ezzel csak magadnak ártasz. Add meg a potenciális partnereknek az esélyt arra, hogy a valódi énedbe szeressenek bele. Nem véletlenül mondják, hogy az őszinteség a legjobb taktika.
  4. Ellenőrizd: Az Elittárs tagjainak részvételével nemrég végzett felmérés szerint a nyelvtani és helyesírási hibák azok, amelyek a leginkább visszatetszővé tehetnek egy adatlapot. Bátran használj helyesírás-ellenőrzőt, vagy akár egy barátodat vagy családtagodat is megkérheted, hogy olvassa át az adatlapodat. A megkérdezettek azt is elárulták, hogy nem kedvelik a rövidítéseket. Tehát ne feledd: szánj időt az adatlapod megfelelő szerkesztésére – mutasd meg a hozzád illő embereknek, hogy érdekel, milyen képet alakítasz ki magadról.
  5. Frissítsd az adatlapodat: Egy másik hasznos tanács az online társkereső adatlappal kapcsolatosan: folyamatosan frissítsd új és érdekes tartalommal. Ha nemrégiben izgalmas utazáson vettél részt, vagy kipróbáltál egy új szabadidős tevékenységet, amelyet nagyon élveztél, add hozzá az adatlapodhoz – soha nem tudhatod; lehet, hogy épp ez lesz a közös benned és egy új potenciális partnerben.


[szerkesztés] Tippek

  • A frissítés a profilképedre is vonatkozik! Ügyelj arra, hogy a kép tényleg azt mutassa, aki most vagy, ne azt, aki 10 évvel ezelőtt voltál.


[szerkesztés] Amire szükséged lehet

  • Elittárs regisztráció


[szerkesztés] Figyelmeztetések

  • Valós adatokat adj meg magadról, hiszen Te is ezt várod másoktól.


[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Hogyankell