Felismerni, hogy vírusos a gépem szerkesztése

A Hogyankell.hu wikiből

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
26. sor: 26. sor:
 
== Figyelmeztetések ==
 
== Figyelmeztetések ==
  
* Ha nem akarod, hogy vírusos legyen a géped, mindenképpen használj valamilyen vírusirtó programot, így nagy valószínűséggel elkerülheted a komolyabb károkat. Amennyiben komoly a probléma, fordulj a vírusirtó program forgalmazójához.
+
* Ha nem akarod, hogy vírusos legyen a géped, mindenképpen használj valamilyen vírusirtó programot, így nagy valószínűséggel elkerülheted a komolyabb károkat.
 +
 
 +
 
 +
 
  
 
== Kapcsolódó források, hivatkozások ==
 
== Kapcsolódó források, hivatkozások ==
33. sor: 36. sor:
  
 
* [http://antivirusblog.hu Antivírus Blog ]
 
* [http://antivirusblog.hu Antivírus Blog ]
 
[[Kategória:Számítástechnika-műszaki-cikkek]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse | Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)