Féltékennyé tenni egy srácot

Innen: Hogyankell.hu

Hogyan kell féltékennyé tenni egy srácot?

http://summerr-in-the-shower.blogspot.com/2009/07/bachelorette-all-things-men.html

Háborúban és szerelemben mindent szabad, tartja a mondás, és utóbbi esetében kevés hatékonyabb fegyver létezik, mint a féltékenység. Meg akarsz szerezni egy srácot, azt szeretnéd, hogy a barátod jobban figyeljen rád vagy az exedet akarod visszaszerezni (de legalábbis hogy megmutatni, mekkorát hibázott, amikor dobott)? Íme, mit kell tenned.

Lépések

 1. Győződj meg róla, hogy az illetőnek vannak bizonyos érzései irányodban. Ez az aktuális barát és az exek esetében eléggé nyilvánvaló, azonban ha egy pasit egyáltalán nem érdekelsz, akkor bizony nagyon-nagyon nehéz lesz féltékennyé tenni. Ha fogalmad sincs, hogy bejössz-e az illetőnek vagy sem, azért próbáld meg nyugodtan féltékennyé tenni, veszíteni valód nem nagyon van. És ha féltékeny lesz, legalább tudod, hogy valóban érdekled.
 2. Légy aktív! Tégy olyan dolgokat, amiket szeretsz csinálni. Ha elfoglalt vagy és jól érzed magad, ráadásul emiatt nincs is mindig időd a pasira, egy idő után elkezd főni a saját levében. Ez a taktika különösen hatásos az exek esetében, hiszen ő mindebből annyit lát, hogy te már túl is tetted magad rajta.
 3. Flörtölj másokkal! Semmi nem őrjíti meg jobban a férfiakat, mint ha másik pasival látnak flörtölni. A legtöbb férfi vérében van a versenyszellem, emiatt pedig még akkor is el kezdhet irántad érdeklődni, ha egyébként nem különösebben vonzottad. Fontos, hogy olyan szituációban flörtölj, hogy a féltékennyé tenni kívánt pasi figyelmét ne kerülje el (vagy ott legyen, vagy legyen ott, aki elmeséli neki). Ha azonban nem vagy az a flörtölő típus, ne bájologj túl sok sráccal, mert szemet szúrhat, hogy mi vele a célod.
 4. Randizz másokkal! Ez már a flörtölés utáni szint, ami még jobban kiborítja a srácokat. Különösen, ha a féltékennyé tenni kívánt sráccal nem rég kezdtél el randizni, vagy ha az exedről van szó, aki dobott. Ezáltal megtarthatod a függetlenségedet, és elérheted, hogy a pasi jobban teperjen érted vagy az exed megbánja, hogy kitette a szűröd. Ha azonban egy komoly kapcsolatban vagy, akkor ez rendszerint elfogadhatatlan viselkedésnek számít, és lehet, hogy a barátod emiatt szakít veled.
 5. Ne vegyél róla tudomást! Persze csak finoman. Hadd érezze, hogy nem körülötte forog a világ.
 6. Legyenek fiú barátaid! Ha nem is akarsz mással randizni, azért nem árt, ha van egy-két fiú barátod, akikkel néha kimozdulsz otthonról. Még ha egy elkötelezett párkapcsolatban is élsz, ebben semmi kifogásolni való nincsen, ettől függetlenül a barátod egy icipicit biztos, hogy féltékeny lesz. Ha pedig teljesen kizárod ebből a társaságból, akkor már nagyon. Tégy úgy, mint akit nem érdekel, afféle nekem van ennél jobb dolgom is attitűdöt.
 7. Izzadjon egy kicsit! Ha mindig elérhető vagy a számára, elveszíted a misztikusságodat, pedig éppen az az, ami féltékenységet szülhet. Például ne válaszolj mindig a telefonhívására. Ha érdekel a srác, mindenképpen hívd vissza, de csak pár órával később. Beszélj homályosan arról, hogy mit csináltál, mondd például, hogy elfoglalt voltál vagy egy barátoddal beszélgettél. Ha elhív valahova, néha mondj neki nemet azzal a kifogással, hogy más terveid vannak.

Tippek

 • Ne hagyd, hogy rájöjjön, miért csinálsz bizonyos dolgokat. Ha ugyanis észreveszi, hogy játszol vele, az egész visszafelé sülhet el. Ha mégis meggyanúsítanának ezzel, a pasidnak egyszerűen mondd azt, hogy nem érted, miről beszél. Ha pedig az exedről van szó, válaszold azt, hogy ne gondolja, hogy körülötte forog a világ, s te csak azért ismerkednél srácokkal, hogy őt féltékennyé tedd.

Amire szükséged lehet

 • más pasik
 • taktika

Figyelmeztetések

 • Néhány srác a féltékenységre úgy reagál, hogy egyszerűen feladja, s nem próbálkozik nálad tovább.
 • Egyes pasik nagyon rosszul élik meg a féltékenységet, és akár agresszívekké is válhatnak.
 • Ne feledd, hogy azokat a srácokat, akikkel csak flörtölsz vagy randizol, de valójában nem akarsz tőlük semmit, gyakorlatilag csak csúnyán kihasználod.
 • Ne feledd, hogy a játszma ellened is fordulhat, s ha te pasikkal flörtölsz, a célpontod esetleg csajozni kezd.

Kapcsolódó videók

Féltékenység, ahogy a szomszédok csinálják.

Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Kiscsillag