Egymilliót lopni

Innen: Hogyankell.hu

Hogyan kell Egymilliót lopni?

Bűnügyi tanácsadás vagy mégsem, vagy ez egy online kaszinó játék?

Hú, ez egy megdöbbentő cím, és sokan arra gondolhatnak, hogy most egy bűnözőknek szóló tanácsadásról lesz szó. De sajnos ki kell ábrándítanunk azokat az olvasókat, akik a cím elolvasása után kedvet éreztek a cikk elolvasására abban a reményben, hogy valami hasznosat fognak itt találni. Ugyanis ebben a cikkben a „Hogyan kell egymilliót lopni” című filmről és a film alapján megalkotott online kaszinó játékról és fogadásról lesz szó, amely eredetileg a „How to steal a million” néven került bemutatásra. A bűnügyi vígjátékot a hatvanas években mutatták be először, ahol a főszerepet Audrey Hepburn és Peter O’Toole játszotta.

Történet

A történet Charles Bonnet nevű francia műgyűjtőről szól, aki híres művészek festményeit és szobrait hamisítja és kereskedik velük. A műgyűjtő rendkívüli tehetséggel van megáldva és a festményeket olyan tökéletességgel tudja lefesteni, illetve a szobrokat megformálni, hogy azok megszólalásig hasonlítanak az eredetire. A történet azzal indul, hogy Bonnet kastélyába egy betörő, Simon éppen egy van Gogh képet igyekszik ellopni, amikor Bonnet lánya, Nicole pont belebotlik Simonba. Nicole a nála lévő fegyverrel sakkban tartja a betörőt, de a fegyver végül véletlenül elsül és megsebesíti Simont. Mivel nem lehet Simont kórházban szállítani, nehogy a rendőrségen kössön ki az ügy, ezért inkább egy szállodába viszi Simont.

Charles eközben kölcsönadja az egyik híres szobrát egy galériának, amit természetesen ő faragott. Ugyanakkor nagyon ügyel arra, hogy a szobrokat ne adja el, mert a tudományos vizsgálatok gyorsan kideríthetik, hogy azok hamisítványok. Most viszont a kölcsönadásnál alá kell írni egy dokumentumot, amely egy szokásos biztosításnak tűnt először, de csak később tudja meg, hogy valójában egy vizsgálatra is feljogosítja a hatóságot. Visszavonni már nem tudja a felajánlást, mert az már gyanús lenne. Miután Nicole értesül a problémáról megkéri Simont, hogy lopja el a szobrot még a vizsgálat előtt. Ugyanakkor egyik Bonnet sem tudja, hogy Simon valójában nem egy betörő, hanem egy nyomozó, aki hamisított műtárgyak után nyomoz. Először vonakodik Simon az ötlettől, de végül belemegy és Nicole-lal együtt sikerül nekik ellopni a szobrot. A lopást követően Simon felfedi valódi kilétét Nicole-nak, és azt is kijelenti, hogy ez volt életében az első lopása. Az egészet pedig csak azért csinálta, mert szerelmes lett Nicolba, amit be is vall neki. Ezután találkoznak Charles-al és megnyugtatják, hogy túladott a szobron. Neki is felfedi a valódi kilétét és megegyeznek abban, hogy valamelyiküknek vissza kell vonulniuk. Charles megígéri neki, hogy nem folytatja a hamisítást.

Lehet-e egymilliót keresni az online kaszinóval?

Mivel a fenti történet egészen izgalmas és fordulatokban gazdag, ezért érdemes azon elgondolkozni, hogy lehet-e egymilliót, ha nem is lopni, de keresni az online kaszinó segítségével. A kérdést persze sokféleképpen meg lehet válaszolni. Egy gyors válasz például az lehet, hogy természetesen lehetséges, csak szerencse kell hozzá. Ha valaki például a jackpotot eltalálja, akkor azonnal hatalmas nyeremény ütheti a markát. Ugyanakkor a szerencsejáték és különösen az online kaszinó nem csak a szerencséről szól. Bizonyos típusú játékoknál a játékstratégiának kiemelkedő szerepe van. Egy további fontos tényező lehet a többi játékos játékának kiismerése és ennek alapján egy hatékony játékstratégia alkalmazása. A rulettben egy jól megválasztott stratégia nagyon hasznos lehet, és a pókerben is rendkívül eredményes lehet a játéktudás. Nagyon sokan gazdagodtak meg egyszerűen pókerezésből. Ha viszont úgy próbáljuk meg feltenni a kérdést, hogy van-e valamilyen módszer, ami biztosan az egymillió elnyeréséhez vezet, akkor úgy kell válaszolnunk, hogy ilyen módszer nem létezik. A sikerhez egyszerre van szükség szerencsére és játéktudásra. A szerencsét sohasem lehet kiiktatni, ezért egy nagyobb összeg elnyerése után is el lehet veszíteni az összeget, még a legalaposabb körültekintés esetén is. A kérdést humorosan akarnánk megválaszolni, akkor a legjobb stratégia egy kaszinó megvásárlása és üzemeltetése lehetne.

Az oldal szerzői

Hogyankell