Csoportosítani a sajtokat szerkesztése
Innen: Hogyankell.hu
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
35. sor: | 35. sor: | ||
#* Fogyasztásuk ősszel és télen ajánlott. Mártások kitűnő alapanyagai, de fügébe töltve is fantasztikusak. | #* Fogyasztásuk ősszel és télen ajánlott. Mártások kitűnő alapanyagai, de fügébe töltve is fantasztikusak. | ||
# '''Fazék sajtok, ömlesztett sajtok''' | # '''Fazék sajtok, ömlesztett sajtok''' | ||
− | + | Ez a poézis nélküli kategória, pl. parenica, medvesajt. | |
== Tippek == | == Tippek == | ||
57. sor: | 57. sor: | ||
* [http://szilvaszemmel.blogspot.com/2011/02/mesteri-sajtok.html Szilva szemmel a világ gasztroblog: Mesteri sajtok] | * [http://szilvaszemmel.blogspot.com/2011/02/mesteri-sajtok.html Szilva szemmel a világ gasztroblog: Mesteri sajtok] | ||
− | |||
− |