Főmenü megnyitása

Hogyankell.hu β

Csajozni

Hogyan kell csajozni?

Hogyan-kell-csajozni.jpg

A lányokkal való ismerkedés, flörtölés vagy csajozás nem egzakt tudomány, de vannak bizonyos szempontok, amelyekkel érdemes tisztában lenni. Hogyan is kell csajozni? Alább mutatjuk!

Lépések

 1. Légy önmagad. A legfontosabb, hogy őszinte legyél magaddal és a lányokkal is. Ne próbálj meg másnak látszani, mint aki valójában vagy, mert hosszú távon ez nem vezet sikerre.
 2. Légy magabiztos. Az önbizalom vonzó, és megmutatja, hogy tisztában vagy a saját értékeiddel. Ha nem vagy biztos magadban, akkor érdemes ezen dolgozni. Fejleszd magad, bővítsd a tudásod, javítsd a kommunikációs készségedet, vagy akár edzd a testedet.
 3. Legyél tisztelettudó. Mindig tiszteld a lányokat, és bánj velük úgy, ahogyan te is szeretnél, hogy bánjanak veled.
 4. Beszélgess velük. Kezdeményezz beszélgetéseket, és mutasd ki, hogy érdeklődsz a lányok iránt. Tedd fel nekik kérdéseket, és legyél figyelmes, amikor válaszolnak.
 5. Légy vicces. A humor sokat segíthet a jég áttörésében, és könnyen megmutathatod vele, hogy milyen vagy. Csak arra figyelj, hogy a humorod ne legyen sértő vagy túl erős.
 6. Légy vonzó. Ez nem csak a külsődön múlik, hanem azon is, ahogy viselkedsz. A megfelelő higiénia, a rendezett külső és a jó modor mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy vonzóbbá válj.
 7. Mutasd ki az érzelmeidet. Ha tetszik neked a lány, mondd el neki tisztelettudó és nem tolakodó módon. A nyílt kommunikáció alapvető jelentőségű a szoros kapcsolat kialakításában.
 8. Kérdezz rá az érzelmeire. Ha eljött az idő, és úgy érzed, hogy a lány is érdeklődik irántad, kérdezd meg, hogy ő hogyan érzi magát veled. Ez egy nagy lépés, szóval csak akkor tedd meg, ha biztos vagy benne, hogy ő is nyitott irántad.
 9. Kérj tőle randevút. Ha úgy érzed, hogy mindkettőtök készen áll rá, akkor kérj tőle randevút. Lehet ez egy közös program, egy vacsora vagy csak egy egyszerű séta. A lényeg, hogy olyan tevékenységet válassz, amely során lehetőségetek nyílik jobban megismerni egymást.

Tippek

 • Ne légy túlságosan rámenős, de az sem jó, ha túl visszahúzódó vagy. Keress egy köztes utat.
 • Bánj tisztelettel a lányokkal, és ne feledd, hogy ők nem tárgyak, hanem emberek.
 • Ha nem működik a dolog egy lánnyal, ne vedd azt személyes kudarcnak. Nem mindenki fog vonzódni hozzád, és ez rendben van.
 • Légy türelmes. A kapcsolatok kialakítása időbe telik.
 • Próbáld meg felfedezni a közös érdeklődési területeket, amikről aztán könnyebben beszélgethettek.

Amire szükséged lehet

Önbizalom Tisztelet a lányok iránt Hajlandóság az önfejlesztésre

Figyelmeztetések

 • Soha ne erőltesd rá magad egy lányra, ha ő nem érdeklődik irántad.
 • Ha a lány azt mondja, hogy nem érdeklődik irántad, tartsd tiszteletben a döntését és lépj tovább.
 • Messzire kerüld el az olyan cégeket, illetve szolgáltatásokat, melyek azt ígérik, hogy megtanítanak csajozni.

Kapcsolódó források, hivatkozások

Hogyan szerezz barátnőt? (angol) Újra randevúzni? 15 tanács az egészséges kapcsolat kialakításához (angol)

Az oldal szerzői

Hogyankell