Céges weboldalt készíteni

Innen: Hogyankell.hu

ÁTDOLGOZANDÓ CIKK

Ezt a cikket alaposan át kellene dolgozni, hogy megfeleljen a Hogyankell.hu tartalmi, formai és minőségi irányelveinek!

BŐVÍTENDŐ CIKK

Ezt a cikket bővíteni kellene annak érdekében, hogy megfeleljen a Hogyankell.hu tartalmi, formai és minőségi irányelveinek!

[szerkesztés] Hogyan kell Céges weboldalt készíteni?

Egy egyszerű weboldal elkészítése sem könnyű feladat, ezért azt tanácsolnám, hogy mindenképpen szakemberekre bízzuk elkészítését! Ne feledje, egy rosszul elkészített weboldal több kárt okoz, mint hasznot cége megítélésében!


[szerkesztés] Lépések

 1. Először is mindenképpen tisztában kell lennünk a HTML nyelvel legalább alap szinten HTML alapok
 2. Miután az alapokat elsajátítottuk, elkezdhetjük weboldalunk létrehozását: általában szükségünk van egy fejlécre, egy menüsorra, illetve magára a tartalomra.
 3. Ha elkészítettük oldalunkat, szükségünk van egy tárhelyre, ahová oldalunkat feltehetjük, és egy domain címre, amit ha beírunk a böngészőbe megjelenik weblapunk. Legegyszerűbben ingyenes szolgáltatót érdemes keresni (uw.hu , atw.hu , stb.), viszont ezen szolgáltatók nagy része reklámokat helyez el oldalunkon.
 4. Miután beregisztráltunk szolgáltatónknál nincs más hátra, mint feltölteni oda weboldalunkat, és megosztani a világgal.


[szerkesztés] Tippek

 • Manapság, hacsak nem értünk hozzá, inkább célszerűbb egy weboldalkészítéssel foglalkozó vállalkozást (pl. I need a Skill) felkérni. Nem csak weboldalát készítik el, hanem tárhelyet és domain címet is biztosítanak. Ezen vállalkozások árai fokozatosan csökkennek, így nem kell hatalmas összegekre gondolni.
 • Ha szeretnénk dinamikus tartalmakat is hozzáadni weboldalunkhoz, a PHP illetve a JavaScript nyelveknek is ajánlatos utánanézni


[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • Rengeteg idő, és türelem
 • Egy weboldalszerkesztő program (ez lehet akár egy egyszerű Jegyzettömb is)
 • Internet hozzáférés
 • Megfelelő szakirodalmak

[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Ne feledje, egy rosszul elkészített weboldal több kárt okoz, mint hasznot cége megítélésében!


[szerkesztés] Kapcsolódó videók


[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

David0823, Hogyankell