Bodzaszörpöt készíteni szerkesztése

Innen: Hogyankell.hu

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
11. sor: 11. sor:
 
# Néhány napig hagyd állni úgy, hogy többször megkevered a készülő szörpöt.
 
# Néhány napig hagyd állni úgy, hogy többször megkevered a készülő szörpöt.
 
# Ha kellően összeértek az ízek, szűrd át az oldatot, és töltsd tiszta üvegekbe.
 
# Ha kellően összeértek az ízek, szűrd át az oldatot, és töltsd tiszta üvegekbe.
 +
a@
  
 
== Tippek ==
 
== Tippek ==
39. sor: 40. sor:
 
* [http://www.nosalty.hu/bodzaszorp_2._%28mezes_recept_2672 Mézes bodzaszörp a No Salty oldalán]
 
* [http://www.nosalty.hu/bodzaszorp_2._%28mezes_recept_2672 Mézes bodzaszörp a No Salty oldalán]
 
* [http://www.mindmegette.hu/bodzaszorp_1.recept Sűrűbb, szirupos bodzaszörp receptje]
 
* [http://www.mindmegette.hu/bodzaszorp_1.recept Sűrűbb, szirupos bodzaszörp receptje]
 
[[Kategória:Étel-ital]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)