Bekapcsolni a Facebook Timeline (Idővonal) szolgáltatást

Innen: Hogyankell.hu

Hogyan kell bekapcsolni a Facebook Timeline (Idővonal) szolgáltatást?

Facebook-timeline-idovanal-aktivalas-bekapcsolas.jpg

Mostantól eddigi életedet is „elmesélheted” a Facebook Timeline (Facebook Idővonal) szolgáltatás segítségével. Az új típusú adatlap bekapcsolása rendkívül egyszerű, segítségével minden feltöltött képhez, illetve egyéb információhoz konkrét időpontot rendelhetsz.

Lépések

  1. Látogass el a https://www.facebook.com/about/timeline oldalra! Itt megismerheted a Facebook Timeline szolgáltatás lehetőségeit.
  2. Ha tetszett a bemutató, kattints a Get Timeline (Timeline bekapcsolása) gombra. Ezt követően 7 napig csak te láthatod a Timeline funkciót, így lesz időt beállítani a borítóképed, profilképed, illetve a névjegyben szereplő adatokat.
  3. Válassz magadnak egy borítóképet. Ez a kép nagy méretben fog megjelenni az oldalon.
  4. A borítókép mellett érdemes profilképet is választani, ez a korábbihoz hasonló méretű kép, mely a borítókép bal alsó sarkában is megjelenik.

Tippek

  • A Facebook Timeline a fogadóképernyőn egyfajta névjegyet is közöl, az itt szereplő adatok a Privacy Settingsben (Adatvédelmi beállítások) szabályozhatók.

Amire szükséged lehet

  • Internet hozzáférés
  • Facebook fiók

Figyelmeztetések

  • A Timeline alatt az alkalmazásaid által publikált üzenetek is megjelenhetnek, ezek megjelenése akár le is tiltható. Általában véve minden veled kapcsolatos eseménynél szabályozni tudod, hogy mi legyen látható a Timeline fogadó oldalon.

Kapcsolódó videók

A Facebook Timeline engedélyezése

Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Hogyankell, Kiscsillag, Zsanett