Aperol Spritzet keverni szerkesztése

Innen: Hogyankell.hu

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
3. sor: 3. sor:
 
[[Fájl:Aperol_Spritz.jpg|right]]
 
[[Fájl:Aperol_Spritz.jpg|right]]
  
Az Aperol, a Padovából származó keserűlikőr a habzóborral párosítva és a szódával megbolondítva egyre kedveltebb partiital. Az alábbi pár lépés alapján bárki egyszerűen elkészítheti.
+
Az Aperol, a Padovából származó keserűlikőr a habzóborral párosítva és a szódával megbolondítva egyre kedveltebb partiital. Az alábbi pár lépés alapján bárki egyszerűen elkészítheti
  
 
== Lépések ==
 
== Lépések ==
39. sor: 39. sor:
 
* [http://www.italclub.hu/koktel/Aperol-Spritz Aperol Spritz recept]
 
* [http://www.italclub.hu/koktel/Aperol-Spritz Aperol Spritz recept]
 
* [http://www.diningguide.hu/blogok/szalonspicc/etterem-informacio-1849 Az Aperolról a Dining Guide oldalán]
 
* [http://www.diningguide.hu/blogok/szalonspicc/etterem-informacio-1849 Az Aperolról a Dining Guide oldalán]
 
[[Kategória:Étel-ital]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)