Főmenü megnyitása

Hogyankell.hu β

Égig érő költségvetés: hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatokat a légi utazásban

Égig érő költségvetés: hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatokat a légi utazásban?

Egig-ero-koltsegvetes-hogyan-talaljuk-meg-a-legjobb-ajanlatokat-a-legi-utazasban.jpg

Érdemes előre tervezni. Általában minél közelebb van az utazás napja, annál többet kell fizetni a repülőjegyekért. Miért? A légitársaságok egy ideje felismerték, hogy az üzleti utazók az utolsó pillanatban tervezik meg a találkozókat, és nincs túl sok mozgásterük. Tehát az a tény, hogy a légitársaságok az üzleti utazókra összpontosítanak, előnyös lehet azoknak a jól szervezett utazóknak, akik előre megtervezik utazásaikat. A legjobb árak megtalálásához keress rá az eSky.hu oldalra, és legalább 21 nappal korábban foglalj.

Két héttel a repülés előtt már nehéz jó ajánlatokat szerezni. Várj egy percet… Még mindig itt vagy? Mire vársz még? A legjobb, ha most rögtön lefoglalod a következő utazást! Rajta!

1. Használj olyan eszközöket, amelyek az összes főbb foglalási webhelyen és portálon keresnek!

Ahelyett, hogy több böngészőablakot egyszerre megnyitnál, és megpróbálnád kitalálni az egyes webhelyeken felmerülő rejtett extra költségeket, csak ragaszkodj ahhoz az egyhez, amelyik mindent megtesz helyetted. Más keresőmotorokkal ellentétben az eSky.hu teljes árakat jelenít meg, ami azt jelenti, hogy nincsenek rejtett díjak vagy egyéb meglepetések. Összehasonlítja több száz légitársaság ajánlatait, hogy megtalálja számodra a legjobb repülőjegyeket. Érdekel a legjobb Dubai repülőjegy ára? Feltétlenül töltsd le az alkalmazást, ami megkönnyíti a keresést útközben.

Egig-ero-koltsegvetes-dubai.jpg

2. A rugalmas időpontok segítségével a legjobb repülőjegyárakat érheted el

A hét melyik napján a legolcsóbb a repülőjegy? Bár sok elmélet létezik, az igazság az, hogy nem mindig lehet előre megjósolni. De ne hagyd, hogy ez megállítson – a rugalmas dátumkeresésnek köszönhetően könnyedén találhatsz több időintervallumot is igazán alacsony áron. Csak annyit kell tenned, hogy pár nappal korábban vagy később repülsz, és sokkal kevesebbet kell fizetned a repülésért! Amikor legközelebb keresel az eSky.hu oldalon, próbáld meg módosítani a „pontos dátumokat” a rugalmas keresési lehetőségek egyikére. Így hamar észreveszed, hogy a szombati járatok általában olcsóbbak, mint a vasárnapiak, és a hét közepén, kedden vagy szerdán általában jobb áron utazhatsz, mint hétfőn vagy pénteken. És ne felejtsd el, hogy mindig maradhatsz pár nappal tovább a célhelyen, hogy még többet spórolhass, és mellesleg még több helyre ellátogathass!

3. Kerüld a főszezont!

Ha az alacsony ár a prioritás, kerüld a főszezont! Nem érted, hogy miért? Ne utazz, amikor mindenki más. Nemcsak a járatok olcsóbbak, de a sorok is rövidebbek lesznek. Nyár helyett tavasszal vagy ősszel utazz, amikor még jó az idő, de az árak sokkal alacsonyabbak, és így elkerülheted a tömeget. Ráadásul jelentős összegeket is megtakaríthatsz!

4. Válassz ki egy alternatív repülőteret!

Sok légitársaság alternatív repülőtereket használ, például egy London repülővel projekt esetében Stanstedet a Heathrow helyett, és amit megtakarítanak a repülőtéri díjakon, azt megkapja a kedves utas. Ez különösen akkor hasznos, ha Európán belüli utazást tervezel, mivel sok fapados légitársaság általában kisebb, alternatív repülőterekre alapozza tevékenységét. Értékelni fogod a kisebb forgalom, az olcsóbb autóbérlés és a repülőtéri éttermekben való kisebb tömeg előnyeit is. Azonnal láthatod a közeli repülőterekre induló járatokat, amikor az eSky.hu oldalon keresgélsz.

Egig-ero-koltsegvetes-london.jpg

5. Fogadj arra, hogy éjszaka vagy páratlan órákban utazol!

Az idő szó szerint pénz, ha a legolcsóbb repülőjegyeket keresed. A legalacsonyabb ár megtalálásának kulcsa az, hogy olyan időpontokban repülj, amelyek más utazókat kevésbé érdekelnek. A „legolcsóbb” időpontok persze útvonalanként változhatnak, de a legtöbb utazó számára általában a kora reggeli és a késő esti járatok a legkevésbé népszerűek. Állítsd be a felszállási és leszállási idők csúszkáját a járatkeresési eredmények bal oldalán – ez egy másik jó módja a legalacsonyabb árak megtalálásának. Természetesen, ha nem szokványos időben landolsz, érdemes a szállásra is gondolni. Hasonlóképpen vedd figyelembe a szállítóeszközök elérhetőségét és azok költségeit. Felesleges lenne pénzt spórolni a repülőúton, ha később egy drága taxira kell költeni, mert a tömegközlekedés már nem elérhető.

Az oldal szerzői

Hogyankell