Főmenü megnyitása

Hogyankell.hu β

Módosítások

Macaront készíteni

191 bájt törölve, 2012. december 20., 10:36
Tippek
== Tippek ==
 
MEGJEGYZÉS: Add meg a tippeket, amik segítik az olvasót a megvalósítás során. Minden új tippet egy csillaggal (*) kezd! Ezt a sort kérlek, töröld, csak magyarázatként szolgál!
*Ha nincs otthon maghőmérőnk, akkor egy egyszerű trükk segítségével leellenőrizhetjük a cukorszirup minőségét. Egy kanállal vegyünk ki a forrásban lévő cukorszirupból egy kisebb mennyiséget, amelyhez a mutatóujjunkkal óvatosan érjünk hozzá, fújogassuk, majd érintgessük össze a mutatóujjunkat a hüvelykujjunkkal. Ha így egy erősebb cukorszál keletkezik a két ujj között, akkor már megfelelő a szirup hőmérséklete és sűrűsége.
1 859
szerkesztés