1 859
szerkesztés
Módosítások
→Tippek
MEGJEGYZÉS: Add meg a tippeket, amik segítik az olvasót a megvalósítás során. Minden új tippet egy csillaggal (*) kezd! Ezt a sort kérlek, töröld, csak magyarázatként szolgál!
* Első tippHa nincs otthon maghőmérőnk, akkor egy egyszerű trükk segítségével leellenőrizhetjük a cukorszirup minőségét. Egy kanállal vegyünk ki a forrásban lévő cukorszirupból egy kisebb mennyiséget, amelyhez a mutatóujjunkkal óvatosan érjünk hozzá, fújogassuk, majd érintgessük össze a mutatóujjunkat a hüvelykujjunkkal. Ha így egy erősebb cukorszál keletkezik a két ujj között, akkor már megfelelő a szirup hőmérséklete és sűrűsége.*Érdemes egyszerre nagyobb mennyiséget is megsütni. A korongokat hosszabb ideig is tárolhatjuk lezárható edényekben, amelyeket aztán bármikor elővehetünk, és frissen készített krémmel tölthetjük meg. Máris kész az ínycsiklandózó desszert.*Ajándéknak, valamint vendégváró falatkáknak is kiváló ez az apró és bájos édesség. Adjuk át díszes dobozban, vagy kínáljuk tálcán!*Sok gyakorlással és kísérletezgetéssel fejleszthetjük macaron-készítő képességünket.
== Amire szükséged lehet ==