138
szerkesztés
Módosítások
→A krém elkészítése
* 1 csomag vaníliás pudingpor
# A válasszuk szét a tejet: a tej 2/3-ad részét lassú tűzön forraljuk fel 150 g vajjal és a kikapart vanília belsejével, majd a tej 1/3-ad részét a cukorral, a tojássárgákkal és a pudingporral keverjük ki csomómentesre.
# Öntsük a felforralt tejhez az elkevert pudingos krémet, amit lassú tűzön folyamatos keverés mellett főzzünk addig , míg be nem sűrűsödik és krémes állagú nem lesz.
# Amikor kész a krém kb. 10 percenként keverjünk rajta egyet, hogy krémes sima állagú maradjon és tegyük hideg vízfürdőbe.
# A maradék 150 g vajat habosítsuk fel és fokozatosan adagoljuk a hideg krémhez.
=== A torta összeállítása és díszítése ===