Főmenü megnyitása

Hogyankell.hu β

Módosítások

Sonkás krémmel töltött paradicsomot készíteni

1 198 bájt hozzáadva, 2013. július 31., 08:05
Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell sonkás krémmel töltött paradicsomot készíteni? == Könnyű főételként vagy köret nélkül előételként is fogyaszthatjuk. == Lépések == #…”
== Hogyan kell sonkás krémmel töltött paradicsomot készíteni? ==

Könnyű főételként vagy köret nélkül előételként is fogyaszthatjuk.


== Lépések ==

#A margarint áttört tojással, besamellel, mustárral, borssal, sóval ízesítve habosra keverjük.
#Hozzáadjuk a kis kockákra vágott sonkát, a főtt tojást és az apróra vágott hagymát.
#A paradicsomok tetejét levágjuk, a belsejét kiskanállal kiemeljük.
#A tojásos-sonkás krémmel megtöltjük a paradicsomokat.
#A kalapját rátesszük, franciasaláta alapra helyezve tálaljuk.

== Tippek ==

*Sütve is nagyon finom. Szórjunk reszelt sajtot a tetejére, és pirulásig süssük közepes lángon!

== Amire szükséged lehet ==

*20 dkg pulykamell sonka,
*8 db paradicsom,
*4 db főtt tojás,
*10 dkg margarin,
*5 dkg besamelmártás,
*2 szál hagyma,
*3 ek mustár,
*őrölt fehér bors, só

== Figyelmeztetések ==

*Ha késsel vágnánk ki a paradicsom belsejét, akkor azt óvatosan tegyük, mert a puha héján keresztül könnyen felsebezhetjük a kezünket!

== Kapcsolódó források, hivatkozások ==

* [http://www.facebook.com/sagaminoseg A Sága Facebook oldala]

[[Kategória:Étel-ital]]
152
szerkesztés