152
szerkesztés
Módosítások
Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell füstölt pulykamell sonkával rakott tejfölös-mustáros harcsafilét készíteni? == A táplálkozástudományi szakemberek szerint hetente legalább eg…”
== Hogyan kell füstölt pulykamell sonkával rakott tejfölös-mustáros harcsafilét készíteni? ==
A táplálkozástudományi szakemberek szerint hetente legalább egyszer javasolt a halételek fogyasztása. Íme egy nagyon egyszerű halas recept.
== Lépések ==
#A harcsaszeleteket besózzuk és kevés vajon mindkét felét elősütjük.
#Tepsibe tesszük és megkenjük a mustárral elkevert tejföl felével.
#Befedjük egy-egy szelet pulykamell sonkával.
#Megkenjük a tejföl másik felével és egy-két karika paradicsomot teszünk a tetejére.
#Nagyon forró sütőben 15 perc alatt megsütjük.
== Tippek ==
*Az ízek összhatása miatt petrezselymes burgonyával tálaljuk.
== Amire szükséged lehet ==
* 160 g füstölt pulyka mellsonka
* 8 szelet harcsafilé,
* 1 ek. magos dijoni mustár,
*2 dl tejföl,
*2 db paradicsom,
*só,
*vaj
== Figyelmeztetések ==
*Lehetőleg szálka nélküli halat vásároljunk!
== Kapcsolódó források, hivatkozások ==
* [http://www.facebook.com/sagaminoseg A Sága Facebook oldala]
[[Kategória:Étel-ital]]
A táplálkozástudományi szakemberek szerint hetente legalább egyszer javasolt a halételek fogyasztása. Íme egy nagyon egyszerű halas recept.
== Lépések ==
#A harcsaszeleteket besózzuk és kevés vajon mindkét felét elősütjük.
#Tepsibe tesszük és megkenjük a mustárral elkevert tejföl felével.
#Befedjük egy-egy szelet pulykamell sonkával.
#Megkenjük a tejföl másik felével és egy-két karika paradicsomot teszünk a tetejére.
#Nagyon forró sütőben 15 perc alatt megsütjük.
== Tippek ==
*Az ízek összhatása miatt petrezselymes burgonyával tálaljuk.
== Amire szükséged lehet ==
* 160 g füstölt pulyka mellsonka
* 8 szelet harcsafilé,
* 1 ek. magos dijoni mustár,
*2 dl tejföl,
*2 db paradicsom,
*só,
*vaj
== Figyelmeztetések ==
*Lehetőleg szálka nélküli halat vásároljunk!
== Kapcsolódó források, hivatkozások ==
* [http://www.facebook.com/sagaminoseg A Sága Facebook oldala]
[[Kategória:Étel-ital]]