294
szerkesztés
Módosítások
→Lépések
#Válassz idénygyümölcsöt – legjobb, ha frissen szerzed be! Mosd meg a gyümölcsöt – magozd ki, szemezd le, vágd darabokra, ha szükséges, majd dobd az aprítóba vagy a turmixgépbe!
#A krémes állag eléréséhez használj avokádót! Az avokádót pucold meg, kezd el feldarabolni! Ha nem ettél még avokádót, akkor legyél körültekintő: a gyümölcs közepén egy nagy magot találsz! Elég nagyobb darabokra vágnod, majd a turmixgéppel pépesre aprítod úgyis.
#Ha igényled az édesítést, akkor válassz az alábbiak közül: *datolya szirup,*agave szirup, *eritrit, *méz
#Turmixold krémesre az összetevőket!
#Porciózd kis adagokra – például joghurtos dobozba, muffin formába, thermo fagyis dobozba!