138
szerkesztés
Módosítások
→A torta összeállítása és díszítése
=== A torta összeállítása és díszítése ===
# Egy tortakarának tortakarikának az aljára helyezzük az egyik kihűlt piskóta lapot.
# A tetejére vékony cukorszirupot és meleg baracklekvárt kenjünk.
# A krém nagy részét kenjük a barackos piskótára.
# A második piskóta tetejére tegyük a maradék krémet.
# Hűtsük a tortát kb. 3 órán át, hogy a krém teljesen megdermedjen és összeálljon.
# Ha kivettük a tortát, óvatosan szedjük le róla a tortaformát óvatosan.
# Verjünk fel keményre 4 dl növényi tejszínhabot és a torta oldalát körbe vonjuk be vele, de hagyjunk egy picit a díszítéshez is belőle.
# '''Díszítés''': a torta tetejére 16 habcsúcsot nyomjunk és habcsók csíkokat helyezzünk rájuk. Szórhatunk még a közepére kis reszelt étcsokoládét.
== Tippek ==