138
szerkesztés
Módosítások
→A piskóta elkészítése
* 125 g margarin
* 37,5 g porcukor
* 50 g tojás sárgájatojássárgája* 90 g tojás fehérjetojásfehérje
* 90 g cukor
* 110 g liszt
* 25 dkg zsíros tejpor
# A margarint tegyük szobahőmérsékletre kicsit mielőtt a porcukorral habosra keverjük, majd keverjük hozzá a tojássárgáját.
# Verjük fel félkeményre a tojásfehérjét, utána adjuk hozzá a cukrot utána és keverjük össze vele, és a . A margarinos keveréket fokozatosan adagoljuk hozzá.
# Óvatosan keverjük apránként a masszához a maradék alapanyagokat, vigyázzunk, hogy ne essen össze a tészta.
# Két 24 cm átmérőjű tortaformát rakjunk egy sütőlapra és osszuk el bennük arányosan a piskóta tésztáját.