Répafasírtot sütni
A lap korábbi változatát látod, amilyen Kiscsillag (vitalap | szerkesztései) 2013. március 28., 16:24-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell répafasírtot sütni? == right|http://paleolitlife.blogspot.hu/2013/03/repafasirt.html A répafasírt kiválóan a…”)
Hogyan kell répafasírtot sütni?
A répafasírt kiválóan alkalmas vegetáriánusok számára a fasírt helyettesítésére, továbbá a paleolit diétázók is bátran fogyaszthatják.
Lépések
- Szerezzük be a hozzávalókat: 50 dkg sárgarépa, 1 nagy fej vöröshagyma, 2+5 ek. pálmazsír, 2 ek. szezámmag, 1 ek. lenmag, 2 mk. só, 2 ek. szezámmagliszt, 1 csipet bors, szerecsendió
- A sárgarépát reszelőn lereszeljük, majd olajon a hagymával együtt megdinszteljük a zsíron.
- Hozzákeverjük a magokat a fűszereket és a lisztet.
- Halmokat formázunk belőle és pálmazsíron kisütjük.
Tippek
Amire szükséged lehet
- 50 dkg sárgarépa
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2+5 ek. pálmazsír
- 2 ek. szezámmag
- 1 ek. lenmag
- 2 mk. só
- 2 ek. szezámmagliszt
- 1 csipet bors
- szerecsendió
Figyelmeztetések
- A szerecsendióra allergiások ne tegyenek bele ebből a fűszerből.