Főmenü megnyitása

Hogyankell.hu β

Virslit főzni

A lap korábbi változatát látod, amilyen Evus (vitalap | szerkesztései) 2018. november 21., 14:34-kor történt szerkesztése után volt. (Kapcsolódó források, hivatkozások)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Szerkesztés Hogyan kell Virslit főzni?

Hogyan kell a virslit megfőzni, hogy ne repedjen szét? A legtöbben ott követik el a hibát, hogy nagy hőfokon sokáig főzik a virslit. A virsli valójában egy késztermék, nincs szüksége főzésre, csak fel kell melegíteni, mert általában melegen fogyasztjuk.

Szerkesztés Lépések

  1. Egy lábosban melegíts vizet. Fontos, hogy a virslit bő vízben főzd, mert ha kevés vízbe raksz sok virslit, akkor a virslik le fogják hűteni a főzővizet.
  2. Ha felforrt a víz zárd el alatta a gázt.
  3. Tedd a virsliket a főzővízbe, és tegyél rá fedőt.
  4. Várj a virslik méretétől függően 5-10 percet, ennyi idő alatt átmelegszenek a virslik. És már kész is!


  • Műbeles virsli bőrét vedd le főzés előtt, mert az nem ehető.
  • Nézd meg a virsli csomagolását, hogy a gyártó javasol-e speciális elkészítési módot a termékéhez.
  • A virsliket szűrőlapáttal szedd ki a vízből, mert nem néz ki túl jól, ha villával lyukakat szúrsz bele.

Szerkesztés Amire szükséged lehet

  • Lábos
  • Víz
  • Virsli


Szerkesztés Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Evus