Virslit főzni
A lap korábbi változatát látod, amilyen Evus (vitalap | szerkesztései) 2017. november 30., 21:29-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell Virslit főzni? == Hogyan kell a virslit megfőzni, hogy ne repedjen szét? A legtöbben ott követik el a hibát, hogy nagy hőfokon sokáig főzik a v…”)
Hogyan kell Virslit főzni?
Hogyan kell a virslit megfőzni, hogy ne repedjen szét? A legtöbben ott követik el a hibát, hogy nagy hőfokon sokáig főzik a virslit. A virsli valójában egy késztermék, nincs szüksége főzésre, csak fel kell melegíteni, mert általában melegen fogyasztjuk.
Lépések
- Egy lábosban melegíts vizet. Fontos, hogy a virslit bő vízben főzd, mert ha kevés vízbe raksz sok virslit, akkor a virslik le fogják hűteni a főzővizet.
- Ha felforrt a víz zárd el alatta a gázt.
- Tedd a virsliket a főzővízbe, és tegyél rá fedőt.
- Várj a virslik méretétől függően 5-10 percet, ennyi idő alatt átmelegszenek a virslik. És már kész is!
Tippek
- Műbeles virsli bőrét vedd le főzés előtt, mert az nem ehető.
- Nézd meg a virsli csomagolását, hogy a gyártó javasol-e speciális elkészítési módot a termékéhez.
- A virsliket szűrőlapáttal szedd ki a vízből, mert nem néz ki túl jól, ha villával lyukakat szúrsz bele.
Amire szükséged lehet
- Lábos
- Víz
- Virsli