Répafasírtot sütni

Innen: Hogyankell.hu

A lap korábbi változatát látod, amilyen Kiscsillag (vitalap | szerkesztései) 2013. március 28., 16:24-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell répafasírtot sütni? == right|http://paleolitlife.blogspot.hu/2013/03/repafasirt.html A répafasírt kiválóan a…”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Hogyan kell répafasírtot sütni?

http://paleolitlife.blogspot.hu/2013/03/repafasirt.html

A répafasírt kiválóan alkalmas vegetáriánusok számára a fasírt helyettesítésére, továbbá a paleolit diétázók is bátran fogyaszthatják.

Lépések

  1. Szerezzük be a hozzávalókat: 50 dkg sárgarépa, 1 nagy fej vöröshagyma, 2+5 ek. pálmazsír, 2 ek. szezámmag, 1 ek. lenmag, 2 mk. só, 2 ek. szezámmagliszt, 1 csipet bors, szerecsendió
  2. A sárgarépát reszelőn lereszeljük, majd olajon a hagymával együtt megdinszteljük a zsíron.
  3. Hozzákeverjük a magokat a fűszereket és a lisztet.
  4. Halmokat formázunk belőle és pálmazsíron kisütjük.

Tippek

Amire szükséged lehet

  • 50 dkg sárgarépa
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 2+5 ek. pálmazsír
  • 2 ek. szezámmag
  • 1 ek. lenmag
  • 2 mk. só
  • 2 ek. szezámmagliszt
  • 1 csipet bors
  • szerecsendió

Figyelmeztetések

  • A szerecsendióra allergiások ne tegyenek bele ebből a fűszerből.

Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Kiscsillag, Paleolit Kitti