„Megfelelő konyhai munkaruhát választani” változatai közötti eltérés
Innen: Hogyankell.hu
a („Megfelelő konyhai munkaruhát választani” levédve ([Szerkesztés=csak adminisztrátoroknak engedélyezett] (határozatlan) [Átnevezés=csak adminisztrátoroknak engedélyezett] (határozatlan))) |
|
(Nincs különbség)
|
A lap jelenlegi, 2022. augusztus 23., 06:50-kori változata
Hogyan kell megfelelő konyhai munkaruhát választani?
A legtöbben, ha meghallják azt a szót, hogy munkaruházat, akkor rögtön szigorú szabályozások alá eső ágazatra gondolnak, ahol minden az előírások körül forog. Nyilván ez a munkatörvények betartása szempontjából igaz és nem szenvedhet csorbát. Az ágazat viszont nem merül ki ennyiben, sőt! Az egyediség, a kreativitás, a stílusosság mind-mind olyan komponensek, amik szervesen hozzátartoznak a kerek egészhez!
Érdemes átlag felett teljesíteni?
Mindenképpen! Ez az a szemlélet, ami a vállalati fejlődést, növekedést támogatja. Ez az a mentalitás, ami gyakorlatilag a dolgozók érdekét épp úgy szolgálja, mint a betérő vevőkét. S nem meglepő módon ez az a hozzáállás, ami minden döntésben megmutatkozhat, például a konyhai munkaruha milyenségében is természetesen. Hiszen a maximális praktikusság, hatékonyság pontosan ugyanannyira lényeges, mint az esztétika és az általa megjelenő egyediség. Ennek köszönhetően a sablonos, átlagos megoldások helyett olyan egyéni arculat jöhet létre, ami utánozhatatlan és bizony ezer közül felismerhető.
Az arculathoz szorosan kapcsolódik a munkaruházat megjelenése. Mivel speciális ruhadarabokról van szó, így ezeknek a higiéniai és munkavédelmi előírásoknak is meg kell felelniük. Ha mindez adott, akkor a tartósság, az elégedettség, és természetesen a hatékonyság egyaránt garantálhatóak.
A vászon, mint alapanyag nem véletlenül örvend óriási népszerűségnek. Egyrészt a belőle szabható ruhák sokszínűsége elismerésre és figyelemre méltó. Másrészt az anyag pozitív tulajdonságai borítékolják a gyűrődésmentes használatot. Márpedig nem mindegy, hogy mennyit kell pluszban bajlódni az ideális kinézet elérésének érdekében. A strapabírás a másik alapvető elvárás, aminek mértéke években mérendő.
Mi a fontosabb: a látvány vagy a funkcionalitás?
Sokan teszik fel ezt a kérdést, aminek a hátterében az az alapvetően téves elgondolás áll, hogy vagy praktikusság, vagy esztétikum; a kettő nincs együtt. Ez azonban tévedés! A kettő ugyanis nem létezhet egymás nélkül, amennyiben a cél a maximális elégedettség! Márpedig ennél kevesebbel nem ildomos beérni.
A kényelem nemcsak társulhat, hanem társul is a higiéniával. Legalábbis a prémium minőség itt kezdődik. Folytatódik az egyéni igények, elképzelések és elvárások teljesítésével. A lényeg ugyanis az az üzleti stratégia, az a megjelenés, az a kisugárzás, az a márka arculat, amit az étterem képvisel. Mind a dolgozóin, mind az ételein keresztül, hiszen minden és mindenki számít. Nem mindegy, hogy a szakácsok hogyan érzik magukat a bőrükben, miközben a konyhában, ötven fokban gasztronómiai fogások tömkelegét hozzák létre. Nem mellékes, hogy a konyhai kisegítők mennyire boldogulnak könnyen a kötényeikben, vagy hogy a pincérek fellépése mennyire egységes, vonzó és egyedi. Ha a munkaruházat kellő komfortot biztosít, akkor ez nagymértékben, jelentősen, pozitívan befolyásolhatja a dolgozók kedvét, hangulatát. Ami pedig kicsit sem hagyja érintetlenül a vendégeket.
A tökéletes tisztaság nem képezheti vita tárgyát!
Az Elis nemcsak a legoptimálisabb paraméterű modellek kiválasztásában nyújthat segítséget, hanem a megvásárolt ruhadarabok tisztán tartásában, tárolásában és szállításában is. Így nap, mint nap biztosítható a foltmentes, patyolat tisztaságú, a legmagasabb higiéniai követelményeknek megfelelő ruházat, amit öröm és büszkeség hordani. Kényelmet, egyúttal esztétikus megjelenést biztosít teljes összhangban a cég hitvallásával.