Módosítások
→Tippek
*Egészségesebb ha kávédat cukor nélkül fogyasztod, illetve mézet vagy egyéb természetes édesítőt teszel bele (pl: xilit).
*A jó minőségű, helyesen pörkölt kávé finom, különleges íze üresen vagy tejjel jön ki igazán. A baristáktól külön praktikákat is elleshetsz, ugyanis ők a jó kávé elkészítésének igazi mesterei közé tartoznak. A kávé szerelmeseinek ajánlatos kipróbálni kipróbálnia ezt az italt egy újhullámos kávézóban.*Igényes helyeken azért szoktak felszolgálni vizet a kávé mellé, hogy azt idd meg először. Ugyanis leöblítve a nyelved az nyelveden található ízlelőbimbóid még érzékenyebbé válnak. Ha meg akarod adni a módját, ezt a szokást otthon is bevezetheted.
*Ha csak az íze miatt iszod a kávét, akkor választhatsz koffeinmentes verziót is, esetleg cikóriát.
*Különleges ízekre vágyva ízesítheted a kávédat chilivel, fahéjjal, kókuszreszelékkel, mogyorókrémmel, stb.
*Fantázianeveket is kitalálhatsz a kávéspecialitásaidnak.
== Amire szükséged lehet ==