„Bio joghurtot készíteni házilag” változatai közötti eltérés

Innen: Hogyankell.hu

a (Bio joghurtot készíteni házilag? lapot átneveztem Bio joghurtot készíteni házilag névre: Nem kell kérdőjel a végére, magától odateszi)
1. sor: 1. sor:
 
== Hogyan kell {{PAGENAME}}? ==
 
== Hogyan kell {{PAGENAME}}? ==
  
A bio joghurtot otthonunkban egy érlelő segítségével pillanatok alatt elkészíthetjük megfelelő bio joghurt por kultúra felhasználásával.
+
A bio joghurtot otthonunkban egy érlelő segítségével pillanatok alatt elkészíthetjük megfelelő bio joghurt por kultúra felhasználásával. Nézzük lépésről lépésre hogyan készül a bio joghurt!
  
 
== Lépések ==
 
== Lépések ==
 
Nézzük lépésről lépésre hogyan készül a bio joghurt!
 
  
 
# Melegíts fel 1 liter jó minőségű tejet (pl. házi tej) 43-44  °C fokosra, hőmérővel ellenőrizd a hőfokot!
 
# Melegíts fel 1 liter jó minőségű tejet (pl. házi tej) 43-44  °C fokosra, hőmérővel ellenőrizd a hőfokot!
16. sor: 14. sor:
 
== Tippek ==
 
== Tippek ==
  
Ha bio tejet használsz, akkor teljesen bio joghurtot ehetsz! Maga a joghurt por BIO minősítéssel rendelkezik!
+
* Ha bio tejet használsz, akkor teljesen bio joghurtot ehetsz! Maga a joghurt por BIO minősítéssel rendelkezik!
  
De elkészítheted 2,8% vagy 3,5%-os zsírtartalmú tejből is vagy házi tejből!
+
* De elkészítheted 2,8% vagy 3,5%-os zsírtartalmú tejből is vagy házi tejből!
 
Isteni finom!
 
Isteni finom!
  
24. sor: 22. sor:
  
 
* [http://vitaldepowebaruhaz.hu/termekkategoria/spoonz-bio-joghurt/ Vitaldepo Webáruház - SPOONZ bio joghurt]
 
* [http://vitaldepowebaruhaz.hu/termekkategoria/spoonz-bio-joghurt/ Vitaldepo Webáruház - SPOONZ bio joghurt]
 
[[Kategória:Étel-ital]]
 
  
 
[[Kategória:Étel-ital]]
 
[[Kategória:Étel-ital]]

A lap 2014. szeptember 27., 06:45-kori változata

Hogyan kell Bio joghurtot készíteni házilag?

A bio joghurtot otthonunkban egy érlelő segítségével pillanatok alatt elkészíthetjük megfelelő bio joghurt por kultúra felhasználásával. Nézzük lépésről lépésre hogyan készül a bio joghurt!

Lépések

  1. Melegíts fel 1 liter jó minőségű tejet (pl. házi tej) 43-44 °C fokosra, hőmérővel ellenőrizd a hőfokot!
  2. Keverj bele 1 zacskó bio joghurt port!
  3. Öntsd bele a tejet az érlelő kimosott üvegjébe!
  4. Tedd be az üveget 8-10 órára az érlelőbe!
  5. Utána tedd be a kész joghurtot tartalmazó üveget a hűtőbe és hűtsd le!
  6. Jó étvágyat kívánok!

Tippek

  • Ha bio tejet használsz, akkor teljesen bio joghurtot ehetsz! Maga a joghurt por BIO minősítéssel rendelkezik!
  • De elkészítheted 2,8% vagy 3,5%-os zsírtartalmú tejből is vagy házi tejből!

Isteni finom!

Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

BoglarkaS, Hogyankell