Tonhalas tésztát készíteni szerkesztése
Innen: Hogyankell.hu
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
16. sor: | 16. sor: | ||
== Tippek == | == Tippek == | ||
− | + | ||
*Ha kezdő szakács vagy, várd meg, amíg a tészta kifő. Előre készíts elő minden hozzávalót, mérd ki a fűszereket, aprítsd fel a paradicsomot. Ha már tapasztaltabb vagy a konyhában, párhuzamosan is végezheted a műveleteket. | *Ha kezdő szakács vagy, várd meg, amíg a tészta kifő. Előre készíts elő minden hozzávalót, mérd ki a fűszereket, aprítsd fel a paradicsomot. Ha már tapasztaltabb vagy a konyhában, párhuzamosan is végezheted a műveleteket. | ||
*Ha túl híg a szósz, keverj hozzá egy kanál étkezési keményítőt, vagy vízzel kikevert lisztet. De ha leveszed a tűzről és hagyod kihűlni, egy kicsit mindig sűrűsödik. | *Ha túl híg a szósz, keverj hozzá egy kanál étkezési keményítőt, vagy vízzel kikevert lisztet. De ha leveszed a tűzről és hagyod kihűlni, egy kicsit mindig sűrűsödik. | ||
== Amire szükséged lehet == | == Amire szükséged lehet == | ||
+ | #Kb. 30 perc | ||
#Lábas, konzervnyitó, tésztaszűrő, fakanál, kés | #Lábas, konzervnyitó, tésztaszűrő, fakanál, kés | ||
#Hozzávalók | #Hozzávalók | ||
31. sor: | 32. sor: | ||
#*kevés olaj | #*kevés olaj | ||
#*só, bors, oregano, bazsalikom ízlés szerint | #*só, bors, oregano, bazsalikom ízlés szerint | ||
+ | |||
== Kapcsolódó források, hivatkozások == | == Kapcsolódó források, hivatkozások == | ||
* Saját recept | * Saját recept | ||
− | + | * [http://www.freedigitalphotos.net/images/agree-terms.php?id=100293965 Tészta fénykép] | |
− | [ |