Ropogós hagymakarikát sütni szerkesztése
Innen: Hogyankell.hu
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
1. sor: | 1. sor: | ||
== Hogyan kell {{PAGENAME}}? == | == Hogyan kell {{PAGENAME}}? == | ||
− | [[Fájl:Hagymakarika. | + | [[Fájl:Hagymakarika.jpg|right|250px]] Ugyan a rántott hagymakarikák leginkább Amerikában hódítanak, egyre több magyar konyhában is serpenyőbe kerülnek, majd az étkezőasztalra. Nem is baj, hisz elkészítésük nagyon egyszerű, és változatosságot csempésznek mindennapi étkezésünkbe. A legjobb, ha a hagyma puha, a bundája viszont roppanós. A cikk segítségével könnyedén elkészíthetjük a tökéletes, bundás hagymakarikákat! |
+ | |||
== Lépések == | == Lépések == | ||
48. sor: | 49. sor: | ||
* [http://www.nosalty.hu/recept/extra-ropogos-amerikai-hagymakarikak Ropogós hagymakarikák] | * [http://www.nosalty.hu/recept/extra-ropogos-amerikai-hagymakarikak Ropogós hagymakarikák] | ||
* [http://aglio-e-olio.blogspot.hu/2010/06/hagymakarika.html Hagymakarika zsemlemorzsával] | * [http://aglio-e-olio.blogspot.hu/2010/06/hagymakarika.html Hagymakarika zsemlemorzsával] | ||
− | |||
− |