Liszt nélkül süteményt sütni szerkesztése
Innen: Hogyankell.hu
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
1. sor: | 1. sor: | ||
== Hogyan kell liszt nélkül süteményt sütni? == | == Hogyan kell liszt nélkül süteményt sütni? == | ||
− | [[Fájl:Fitnes-suti-kicsi | + | [[Fájl:Fitnes-suti-kicsi|right|300px]] |
'''Nehéz lelkiismeret-furdalás nélkül süteményt enni, ha mindenhol olyan cikkekbe futunk bele, hogy a cukor, a fehér liszt és a tej esküdt ellenségei az egészséges szervezetünknek. Ilyenkor próbálunk különböző alternatívát találni, hogy mégis hogyan hódolhatnánk a finom falatok iránti szenvedélyünknek bűntudat és káros mellékhatás nélkül. A liszt elhagyásával nagyon könnyen finom süti alapot készíthetünk!''' | '''Nehéz lelkiismeret-furdalás nélkül süteményt enni, ha mindenhol olyan cikkekbe futunk bele, hogy a cukor, a fehér liszt és a tej esküdt ellenségei az egészséges szervezetünknek. Ilyenkor próbálunk különböző alternatívát találni, hogy mégis hogyan hódolhatnánk a finom falatok iránti szenvedélyünknek bűntudat és káros mellékhatás nélkül. A liszt elhagyásával nagyon könnyen finom süti alapot készíthetünk!''' | ||
16. sor: | 16. sor: | ||
== Tippek == | == Tippek == | ||
− | + | ||
Ha még többre vágysz, készíts pikáns csokoládétortát a fenti „fitnesz” alapból! | Ha még többre vágysz, készíts pikáns csokoládétortát a fenti „fitnesz” alapból! | ||
− | *A készre sült alapot vágd fel 2-3 rétegre, attól függően, hogy mennyire jött fel a tésztád! | + | **A készre sült alapot vágd fel 2-3 rétegre, attól függően, hogy mennyire jött fel a tésztád![[Fájl:Piece-of-cake-1520639-1280x960|right|300px]] |
− | *Készíts csokimázat: 25 dkg csokit olvassz fel gőzfürdő felett, majd csavard bele 2 narancs levét, és önts hozzá tejszínt, végül pedig adj hozzá egy mokkás kanál étkezési keményítőt! Kevergesd a gőz fölött, és hagyd, hogy sűrűsödjön! | + | **Készíts csokimázat: 25 dkg csokit olvassz fel gőzfürdő felett, majd csavard bele 2 narancs levét, és önts hozzá tejszínt, végül pedig adj hozzá egy mokkás kanál étkezési keményítőt! Kevergesd a gőz fölött, és hagyd, hogy sűrűsödjön! |
− | *A rétegeket kend meg fanyar lekvárral! A meggy, a ribizli, feketeribizli, áfonya vagy szeder tökéletes választás lehet! | + | **A rétegeket kend meg fanyar lekvárral! A meggy, a ribizli, feketeribizli, áfonya vagy szeder tökéletes választás lehet! |
− | *Miután a tésztalapokat egymásra rétegezted, vond be csokival a tetejét! Csorgass bátran az oldalára is! | + | **Miután a tésztalapokat egymásra rétegezted, vond be csokival a tetejét! Csorgass bátran az oldalára is! |
− | *A tetejét díszítheted mandulaforgáccsal vagy kókuszreszelékkel, esetleg más tortadísszel! | + | **A tetejét díszítheted mandulaforgáccsal vagy kókuszreszelékkel, esetleg más tortadísszel! |
+ | |||
== Amire szükséged lehet == | == Amire szükséged lehet == | ||
49. sor: | 50. sor: | ||
== Kapcsolódó források, hivatkozások == | == Kapcsolódó források, hivatkozások == | ||
Anya :) | Anya :) | ||
− | |||
− | |||
− |