Liszt nélkül süteményt sütni szerkesztése

Innen: Hogyankell.hu

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
1. sor: 1. sor:
 
== Hogyan kell liszt nélkül süteményt sütni? ==
 
== Hogyan kell liszt nélkül süteményt sütni? ==
[[Fájl:Fitnes-suti-kicsi.jpg|right|300px]]
+
[[Fájl:Fitnes-suti-kicsi|right|300px]]
 
'''Nehéz lelkiismeret-furdalás nélkül süteményt enni, ha mindenhol olyan cikkekbe futunk bele, hogy a cukor, a fehér liszt és a tej esküdt ellenségei az egészséges szervezetünknek. Ilyenkor próbálunk különböző alternatívát találni, hogy mégis hogyan hódolhatnánk a finom falatok iránti szenvedélyünknek bűntudat és káros mellékhatás nélkül. A liszt elhagyásával nagyon könnyen finom süti alapot készíthetünk!'''
 
'''Nehéz lelkiismeret-furdalás nélkül süteményt enni, ha mindenhol olyan cikkekbe futunk bele, hogy a cukor, a fehér liszt és a tej esküdt ellenségei az egészséges szervezetünknek. Ilyenkor próbálunk különböző alternatívát találni, hogy mégis hogyan hódolhatnánk a finom falatok iránti szenvedélyünknek bűntudat és káros mellékhatás nélkül. A liszt elhagyásával nagyon könnyen finom süti alapot készíthetünk!'''
  
16. sor: 16. sor:
  
 
== Tippek ==
 
== Tippek ==
[[Fájl:Piece-of-cake-1520639-1280x960.jpg|right|300px]]
+
 
 
Ha még többre vágysz, készíts pikáns csokoládétortát a fenti „fitnesz” alapból!
 
Ha még többre vágysz, készíts pikáns csokoládétortát a fenti „fitnesz” alapból!
*A készre sült alapot vágd fel 2-3 rétegre, attól függően, hogy mennyire jött fel a tésztád!
+
**A készre sült alapot vágd fel 2-3 rétegre, attól függően, hogy mennyire jött fel a tésztád![[Fájl:Piece-of-cake-1520639-1280x960|right|300px]]
*Készíts csokimázat: 25 dkg csokit olvassz fel gőzfürdő felett, majd csavard bele 2 narancs levét, és önts hozzá tejszínt, végül pedig adj hozzá egy mokkás kanál étkezési keményítőt! Kevergesd a gőz fölött, és hagyd, hogy sűrűsödjön!
+
**Készíts csokimázat: 25 dkg csokit olvassz fel gőzfürdő felett, majd csavard bele 2 narancs levét, és önts hozzá tejszínt, végül pedig adj hozzá egy mokkás kanál étkezési keményítőt! Kevergesd a gőz fölött, és hagyd, hogy sűrűsödjön!
*A rétegeket kend meg fanyar lekvárral! A meggy, a ribizli, feketeribizli, áfonya vagy szeder tökéletes választás lehet!
+
**A rétegeket kend meg fanyar lekvárral! A meggy, a ribizli, feketeribizli, áfonya vagy szeder tökéletes választás lehet!
*Miután a tésztalapokat egymásra rétegezted, vond be csokival a tetejét! Csorgass bátran az oldalára is!
+
**Miután a tésztalapokat egymásra rétegezted, vond be csokival a tetejét! Csorgass bátran az oldalára is!
*A tetejét díszítheted mandulaforgáccsal vagy kókuszreszelékkel, esetleg más tortadísszel!
+
**A tetejét díszítheted mandulaforgáccsal vagy kókuszreszelékkel, esetleg más tortadísszel!
 +
 
  
 
== Amire szükséged lehet ==
 
== Amire szükséged lehet ==
49. sor: 50. sor:
 
== Kapcsolódó források, hivatkozások ==
 
== Kapcsolódó források, hivatkozások ==
 
Anya :)
 
Anya :)
 
[[Kategória:Egészség]]
 
[[Kategória:Étel-ital]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)