Ketchupot készíteni házilag szerkesztése
Innen: Hogyankell.hu
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
1. sor: | 1. sor: | ||
== Hogyan kell ketchupot készíteni házilag? == | == Hogyan kell ketchupot készíteni házilag? == | ||
− | [[Fájl: | + | [[Fájl:ketchup_hazilag.jpg|280 px|right]]A ketchupot sokan szeretik, egyrészt jellegzetes íze miatt, másrészt azért, mert sokféle ételhez illik. A boltban kapható, tartósítószerekkel „fűszerezett” ketchup helyett érdemesebb előnyben részesíteni a házi készítésű változatot, amelynek íze igazán egyedi, amit további finomságok hozzáadásával még különlegesebbé tehetünk. Cikkünkben a házi ketchup alap receptjét mutatjuk be. |
== Lépések == | == Lépések == | ||
41. sor: | 41. sor: | ||
*Nagymama házi praktikái című könyv (Reader’s Digest kiadó, 2000) | *Nagymama házi praktikái című könyv (Reader’s Digest kiadó, 2000) | ||
*[http://antalvali.com/boszorkanykonyha/egeszseges-ketchup-hazilag.html Ketchup házi befőzésű paradicsomléből] | *[http://antalvali.com/boszorkanykonyha/egeszseges-ketchup-hazilag.html Ketchup házi befőzésű paradicsomléből] | ||
− | |||
− |