Grillázst készíteni szerkesztése
Innen: Hogyankell.hu
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
8. sor: | 8. sor: | ||
# '''Vágj belőle 10 cm-es ujjnyi széles csíkokat, késsel vedd fel a deszkáról és a két végét ellentétes irányba tekerve készíts belőle spirálokat.''' | # '''Vágj belőle 10 cm-es ujjnyi széles csíkokat, késsel vedd fel a deszkáról és a két végét ellentétes irányba tekerve készíts belőle spirálokat.''' | ||
== Tippek == | == Tippek == | ||
− | |||
* Ha karamellesebb ízre vágysz, tegyél bele egy kis vajat is. | * Ha karamellesebb ízre vágysz, tegyél bele egy kis vajat is. | ||
− | |||
* A grillázs három hónapig tárolható, de vigyázzunk, hogy ne párás levegőn legyen, mert ragadni kezd. | * A grillázs három hónapig tárolható, de vigyázzunk, hogy ne párás levegőn legyen, mert ragadni kezd. | ||
* Utólag ételfestékkel festhetjük a grillázst. | * Utólag ételfestékkel festhetjük a grillázst. | ||
* Ha hidegen próbálod meg formázni, akkor már eltörik a grillázs. | * Ha hidegen próbálod meg formázni, akkor már eltörik a grillázs. | ||
− | |||
== Amire szükséged lehet == | == Amire szükséged lehet == | ||
* cukor | * cukor | ||
23. sor: | 20. sor: | ||
== Kapcsolódó források, hivatkozások == | == Kapcsolódó források, hivatkozások == | ||
* [http://margit2.hu/kiprobaltrecik/grillazs.htm Grillázs] | * [http://margit2.hu/kiprobaltrecik/grillazs.htm Grillázs] | ||
− | |||
− |