Csokis kekszet készíteni szerkesztése
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
29. sor: | 29. sor: | ||
*150 g barna cukor | *150 g barna cukor | ||
*150 g fehér cukor | *150 g fehér cukor | ||
− | |||
*1 teáskanál vanília aroma | *1 teáskanál vanília aroma | ||
*2 tojás | *2 tojás | ||
*180 g félédes csokoládé | *180 g félédes csokoládé | ||
*90 g dió (amennyiben szeretnél rakni bele) | *90 g dió (amennyiben szeretnél rakni bele) | ||
+ | |||
== Figyelmeztetések == | == Figyelmeztetések == | ||
46. sor: | 46. sor: | ||
* [http://www.nosalty.hu/recept/csokidarabos-keksz Csokidarabos keksz] | * [http://www.nosalty.hu/recept/csokidarabos-keksz Csokidarabos keksz] | ||
* [http://www.marthastewart.com/344840/soft-and-chewy-chocolate-chip-cookies Csokoládés keksz] | * [http://www.marthastewart.com/344840/soft-and-chewy-chocolate-chip-cookies Csokoládés keksz] | ||
− | |||
− |