Tejszínes-sonkás, paradicsomos pennét készíteni szerkesztése
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
1. sor: | 1. sor: | ||
== Hogyan kell tejszínes-sonkás, paradicsomos pennét készíteni? == | == Hogyan kell tejszínes-sonkás, paradicsomos pennét készíteni? == | ||
− | + | A tésztaételek mindig gyors, ám hatékony és finom megoldást jelentenek a konyhában. | |
+ | |||
== Lépések == | == Lépések == | ||
25. sor: | 26. sor: | ||
*olívaolaj, | *olívaolaj, | ||
*só, | *só, | ||
− | *3 szál friss bazsalikom, | + | *3 szál friss bazsalikom, |
*2 dl tejszín, | *2 dl tejszín, | ||
*15 dkg sajt | *15 dkg sajt | ||
36. sor: | 37. sor: | ||
* [http://www.facebook.com/sagaminoseg A Sága Facebook oldala] | * [http://www.facebook.com/sagaminoseg A Sága Facebook oldala] | ||
− | |||
− |