Meghámozni az ananászt szerkesztése
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
1. sor: | 1. sor: | ||
== Hogyan kell meghámozni az ananászt? == | == Hogyan kell meghámozni az ananászt? == | ||
− | + | Az ananász sokak nagy kedvence, ugyanakkor mivel nem éppen olcsó gyümölcsről van szó, érdemes odafigyelni arra, hogy úgy hámozzuk meg, hogy ne kelljen a felét kidobni. | |
== Lépések == | == Lépések == | ||
29. sor: | 29. sor: | ||
* [http://okoriegeszseg.shp.hu/hpc/web.php?a=okoriegeszseg&o=ananasz_Zt0f Ananász] | * [http://okoriegeszseg.shp.hu/hpc/web.php?a=okoriegeszseg&o=ananasz_Zt0f Ananász] | ||
− | |||
− |