Gesztenyés-pudingos tortát készíteni szerkesztése
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
14. sor: | 14. sor: | ||
== Tippek == | == Tippek == | ||
− | *Tálaláskor | + | *Tálaláskor tetejét kakaóporral szórjuk meg. |
== Amire szükséged lehet == | == Amire szükséged lehet == | ||
29. sor: | 29. sor: | ||
**8 dl tej | **8 dl tej | ||
**5 dkg margarin | **5 dkg margarin | ||
− | + | ''*A tetejére:'' | |
**2 dl főzőtejszín | **2 dl főzőtejszín | ||
**1 ek. porcukor | **1 ek. porcukor | ||
40. sor: | 40. sor: | ||
== Kapcsolódó források, hivatkozások == | == Kapcsolódó források, hivatkozások == | ||
− | + | Csurkovits Sándor pályázata a Hogyankell.hu karácsonyi receptversenyére | |
− | |||
− |