Cseresznyebefőttet készíteni szerkesztése
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
1. sor: | 1. sor: | ||
== Hogyan kell cseresznyebefőttet készíteni? == | == Hogyan kell cseresznyebefőttet készíteni? == | ||
− | [[Fájl: | + | [[Fájl:cseresznyebefott.jpg|180 px|right]]A nyári gyümölcsök télre való átmentésének egyik legjobb módja a befőzés. Ennek az egyszerű tartósító módszernek a segítségével viszonylag jól meg tudjuk őrizni a gyümölcsök ízét, és ezek a nyáron befőzött gyümölcsök bizony sokszor jól jönnek a konyhában a téli hónapokban. A májusi korai, valamint a júniusban beérő cseresznye befőzésével kapcsolatos tudnivalókat mutatjuk be cikkünkben, továbbá egy ínyenc változatának receptjét is leírjuk. |
== Lépések == | == Lépések == | ||
53. sor: | 53. sor: | ||
* [http://www.otletkonyha.hu/receptek/befozes/kompotok-befottek/cseresznyebefott/201/131/91/ Egyszerű cseresznyebefőtt] | * [http://www.otletkonyha.hu/receptek/befozes/kompotok-befottek/cseresznyebefott/201/131/91/ Egyszerű cseresznyebefőtt] | ||
* Praktika magazin 2013/6 ajándék melléklete a házi befőzés fortélyairól | * Praktika magazin 2013/6 ajándék melléklete a házi befőzés fortélyairól | ||
− | |||
− |