Almás lepényt sütni szerkesztése
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
1. sor: | 1. sor: | ||
== Hogyan kell almás lepényt sütni? == | == Hogyan kell almás lepényt sütni? == | ||
[[Fájl:almas-lepeny.jpg|right|250px]] | [[Fájl:almas-lepeny.jpg|right|250px]] | ||
− | Az almás lepény igazi klasszikus: nem túl édes, jól szeletelhető és dekoratív desszert, ami ráadásul friss gyümölcsöt tartalmaz | + | Az almás lepény igazi klasszikus: nem túl édes, jól szeletelhető és dekoratív desszert, ami ráadásul friss gyümölcsöt tartalmaz. Mivel az alma az év nagy részében rendelkezésünkre áll, szinte bármikor süthetünk belőle lepényt is, még különleges alapanyagokra sincs szükség. Ha az almát önmagában unalmasnak tartod, cikkünk végén ahhoz is találsz tippeket, hogyan dobd fel a süteményt. |
== Lépések == | == Lépések == | ||
55. sor: | 55. sor: | ||
* [http://users.atw.hu/szakacskonyv/vancza%20sutik.html#_Toc204340202 „Omlós almás” a Váncza-féle receptkönyvből] – az én családomban 3 generáció óta így készül az almás lepény. | * [http://users.atw.hu/szakacskonyv/vancza%20sutik.html#_Toc204340202 „Omlós almás” a Váncza-féle receptkönyvből] – az én családomban 3 generáció óta így készül az almás lepény. | ||
− | |||
− |