Sajtkrémes hagymalevest készíteni szerkesztése
Innen: Hogyankell.hu
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
9. sor: | 9. sor: | ||
# '''Jöhet a sajtkrém:''' Adjunk a leveshez 15-20 dkg natúr krémsajtot, majd alaposan főzzük össze, amíg a krémsajt teljesen feloldódik! | # '''Jöhet a sajtkrém:''' Adjunk a leveshez 15-20 dkg natúr krémsajtot, majd alaposan főzzük össze, amíg a krémsajt teljesen feloldódik! | ||
# '''A kísérő előkészítése:''' 8 szelet kenyeret megszórunk reszelt sajttal (esetleg szeletelt sajtot teszünk rá), majd sütőben addig sütjük, amíg a sajt rá nem olvad. | # '''A kísérő előkészítése:''' 8 szelet kenyeret megszórunk reszelt sajttal (esetleg szeletelt sajtot teszünk rá), majd sütőben addig sütjük, amíg a sajt rá nem olvad. | ||
− | # '''Tálalás:''' A levest melegen fogyasszuk! Szedjük át egy szép tálba (persze egy szokásos vasárnapi ebéden ez a lépés elhagyható), majd tálaljuk fel | + | # '''Tálalás:''' A levest melegen fogyasszuk! Szedjük át egy szép tálba (persze egy szokásos vasárnapi ebéden ez a lépés elhagyható), majd tálaljuk fel! Jó étvágyat! |
== Tippek == | == Tippek == | ||
34. sor: | 34. sor: | ||
== Kapcsolódó források, hivatkozások == | == Kapcsolódó források, hivatkozások == | ||
* Családi recept | * Családi recept | ||
− | |||
− |