Répafasírtot sütni szerkesztése
Innen: Hogyankell.hu
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
5. sor: | 5. sor: | ||
== Lépések == | == Lépések == | ||
− | # Szerezzük be a hozzávalókat: 50 dkg sárgarépa, 1 nagy fej vöröshagyma, 2+5 ek. pálmazsír, 2 ek. szezámmag, 1 ek. lenmag, 2 mk. só, 2 ek. szezámmagliszt, 1 csipet bors, szerecsendió | + | # Szerezzük be a hozzávalókat: 50 dkg sárgarépa, 1 nagy fej vöröshagyma, 2+5 ek. pálmazsír, 2 ek. szezámmag, 1 ek. lenmag, 2 mk. só, 2 ek. szezámmagliszt, 1 csipet bors, szerecsendió |
# A sárgarépát reszelőn lereszeljük, majd olajon a hagymával együtt megdinszteljük a zsíron. | # A sárgarépát reszelőn lereszeljük, majd olajon a hagymával együtt megdinszteljük a zsíron. | ||
# Hozzákeverjük a magokat a fűszereket és a lisztet. | # Hozzákeverjük a magokat a fűszereket és a lisztet. | ||
33. sor: | 33. sor: | ||
* [http://paleolitlife.blogspot.hu/2013/03/repafasirt.html Paleolit Life: Répafasírt] | * [http://paleolitlife.blogspot.hu/2013/03/repafasirt.html Paleolit Life: Répafasírt] | ||
− | |||
− |