Rántást készíteni szerkesztése
Innen: Hogyankell.hu
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
1. sor: | 1. sor: | ||
== Hogyan kell rántást készíteni? == | == Hogyan kell rántást készíteni? == | ||
− | + | A rántás számos főzelék, leves és főétel alapja. Célja, hogy sűrűbbé és laktatóbbá tegye az ételt. | |
== Lépések == | == Lépések == | ||
26. sor: | 26. sor: | ||
* [http://www.kepesrecepttar.hu/readarticle.php?article_id=82 Rántás készítése] | * [http://www.kepesrecepttar.hu/readarticle.php?article_id=82 Rántás készítése] | ||
* [http://www.receptindex.com/fortelyok/rantas_surites Receptindex – Rántás, sűrítés] | * [http://www.receptindex.com/fortelyok/rantas_surites Receptindex – Rántás, sűrítés] | ||
− | |||
− |