Növényi tejet készíteni házilag szerkesztése
Innen: Hogyankell.hu
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
38. sor: | 38. sor: | ||
* különböző gabonák, magvak | * különböző gabonák, magvak | ||
* víz | * víz | ||
− | * tálka, | + | * tálka, lábos, lezárható üveg |
+ | |||
== Figyelmeztetések == | == Figyelmeztetések == | ||
51. sor: | 52. sor: | ||
* [http://www.paleokonyha.hu/10-perces-hazi-kokusztej-es-kokuszliszt-keszitese/ Hogyan kell kókusztejet készíteni?] | * [http://www.paleokonyha.hu/10-perces-hazi-kokusztej-es-kokuszliszt-keszitese/ Hogyan kell kókusztejet készíteni?] | ||
* [http://www.zoldella.blog.hu/2013/10/30/novenyi_tejek_hazilag_tapasztalatok Hogyan kell növényi tejeket készíteni?] | * [http://www.zoldella.blog.hu/2013/10/30/novenyi_tejek_hazilag_tapasztalatok Hogyan kell növényi tejeket készíteni?] | ||
− | |||
− | |||
− |