Igazi forró csokoládét készíteni szerkesztése
Innen: Hogyankell.hu
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
27. sor: | 27. sor: | ||
* fahéj ízlés szerint | * fahéj ízlés szerint | ||
* rum ízlés szerint | * rum ízlés szerint | ||
− | * | + | * vaníliáscukor ízlés szerint |
* tejszínhab | * tejszínhab | ||
* csokoládészirup | * csokoládészirup | ||
+ | |||
== Figyelmeztetések == | == Figyelmeztetések == | ||
40. sor: | 41. sor: | ||
*[http://www.nosalty.hu/recept/fahejas-rumos-forro-csokolade Fahéjas-rumos forró csokoládé] | *[http://www.nosalty.hu/recept/fahejas-rumos-forro-csokolade Fahéjas-rumos forró csokoládé] | ||
*[http://www.nosalty.hu/recept/feher-forro-csokolade Fehér forró csoki] | *[http://www.nosalty.hu/recept/feher-forro-csokolade Fehér forró csoki] | ||
− | |||
− |