Hurkát sütni szerkesztése
Innen: Hogyankell.hu
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
13. sor: | 13. sor: | ||
== Tippek == | == Tippek == | ||
− | * Ha sütés előtt egy kicsit hideg vízbe áztatjuk a hurkát, nem fog szétpukkadni | + | * Ha sütés előtt egy kicsit hideg vízbe áztatjuk a hurkát, nem fog szétpukkadni. |
* A fagyasztott hurkát már előző nap vegyük ki a fagyasztóból. | * A fagyasztott hurkát már előző nap vegyük ki a fagyasztóból. | ||
31. sor: | 31. sor: | ||
* [http://nemvagyokmesterszakacs.blogspot.hu/2011/12/szaftos-es-ropogos-disznotoros-hurka.html Szaftos és ropogós disznótoros hurka] | * [http://nemvagyokmesterszakacs.blogspot.hu/2011/12/szaftos-es-ropogos-disznotoros-hurka.html Szaftos és ropogós disznótoros hurka] | ||
* saját tapasztalat | * saját tapasztalat | ||
− | |||
− |